logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فاطمی امین در گفتگو با دانا مطرح کرد:

افزایش تولید تراکتورهای نیمه‌ سنگین با همکاری شرکت بلاروسی/ تغییر تعرفه محاسبه ورودی گمرکات در میان‌مدت به نفع اقتصاد و تولید است

افزایش تولید تراکتورهای نیمه‌ سنگین با همکاری شرکت بلاروسی/ تغییر تعرفه محاسبه ورودی گمرکات در میان‌مدت به نفع اقتصاد و تولید است
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به همکاری شرکت تراکتورسازی تبریز با شرکت بلاروسی برای افزایش تولید تراکتورهای نیمه‌سنگین گفت: تغییر تعرفه محاسبه ورودی گمرکات درست است که در کوتاه‌مدت هزینه تولید را افزایش می‌دهد؛ ولی در میان‌مدت با واقعی شدن قیمت به نفع اقتصاد و تولید خواهد بود.
[

سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه چهارمین نشست خبری خود در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره آخرین آماری که در این نشست از افزایش تولید ۵۸ درصدی تراکتور در کشور اعلام نمودند و مشکل تراکتورهای نیمه‌سنگین و فاصله شدید میان کاهش عرضه و افزایش تقاضای این ابزار کشاورزی باتوجه‌به حذف معافیت عوارض ورودی این ماشین‌آلات صنعتی اظهار کرد: در سال گذشته ۲۳ هزار دستگاه تراکتور در کشور تولید شده بود و امسال برنامه‌ریزی‌ها بر اساس تولید ۳۵ هزار تراکتور در نظر گرفته شده است.

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا, افزایش تولید ۵۸ درصدی تراکتور, تراکتورهای نیمه‌سنگین,

همکاری شرکت تراکتورسازی تبریز با شرکت بلاروسی برای افزایش تولید

, همکاری شرکت تراکتورسازی تبریز با شرکت بلاروسی برای افزایش تولید, همکاری شرکت تراکتورسازی تبریز با شرکت بلاروسی برای افزایش تولید,


وی ادامه داد: وزارت صمت با برنامه‌ریزی برای تقویت دو شرکت تراکتورسازی تبریز و تراکتورسازی ایران سعی در افزایش تولید تراکتورهای نیمه‌سنگین را دارد، این در حالی است در زمینه تراکتورهای سبک تقریباً مشکلی نداریم و دررابطه‌با تراکتورهای سنگین مشکل تأمین این ابزار کشاورزی کمتر است.

بیشتر بخوانید:
حقوق گمرکی با تغییر روش تخصیص ارز، کاهش می‌یابد

وزیر صمت توضیح داد: البته شرکت تراکتورسازی تبریز به‌تازگی تفاهم‌نامه‌ای با تراکتورسازی بلاروس را نهایی کرده تا بتواند طیف تولیدات خود را افزایش دهد و در مرحله اول مبادلات قطعات تراکتور را آغاز نموده‌اند و دو شرکت اقدام به تولید قطعه برای یکدیگر را انجام خواهند داد تا در مرحله بعد تراکتورهایی هم که در سبد محصولات این شرکت نیست نیز در خط تولید قرار بگیرد و به‌صورت کامل تولید و به دست کشاورزان برسد که این اقدام هم می‌تواند به افزایش ظرفیت تراکتورهای نیمه‌سنگین کمک کند.

وی درباره موضوع تغییر نحوه محاسبه تعرفه واردات و آثار آن بر قیمت تمام شده ماشین‌آلات گفت: با این تغییر اولین اقدام ما کاهش سود بازرگانی بود که تقریباً در اکثر ردیف‌های بازرگانی نصف شد بدین معنی که کاهش دریافت سود بازرگانی این افزایش هزینه را نصف می‌کرد.

,
, تراکتورهای نیمه‌سنگین,
,
, بیشتر بخوانید:, بیشتر بخوانید:,
, حقوق گمرکی با تغییر روش تخصیص ارز، کاهش می‌یابد,
,
, تراکتورسازی بلاروس, تراکتورهای نیمه‌سنگین,
,
,

تغییر تعرفه محاسبه ورودی گمرکات در میان‌مدت به نفع اقتصاد و تولید است

, تغییر تعرفه محاسبه ورودی گمرکات در میان‌مدت به نفع اقتصاد و تولید است, تغییر تعرفه محاسبه ورودی گمرکات در میان‌مدت به نفع اقتصاد و تولید است,


وی توضیح داد: در زمانی که هزینه گمرکات با تعرفه ۴۲۰۰ تومانی محاسبه می‌شد در واقع یک‌چهارم تعرفه واردات دریافت می‌شد درحالی‌که با بازسازی نظام تعرفه‌ای بر اساس قانون مجلس موجب واقعی شدن این دریافتی شد که امسال با کاهش سود بازرگانی این مبلغ دریافتی نصف شد که این دریافت‌ها با شیبی متعادل در سال‌های آینده واقعی خواهد شد.

وی در پاسخ به سؤال مشکلات ایجاد شده در پی افزایش این تعرفه گفت: این روند در کوتاه‌مدت شاید مشکلاتی را برای تولیدکنندگان در راستای افزایش بهای تمام شده ایجاد کند؛ ولی در میان‌مدت به نفع اقتصاد و تولید است و در واقع تعرفه‌ها واقعی می‌شود.

وی در پاسخ به سؤال تعارض بین این قانون نحوه محاسبه با قوانین منطقه آزاد تجاری که این نوع محاسبه تعرفه را در واردات ندارند گفت: ما برای رفع این تعارض در واردات ماشین‌آلات، به‌خصوص در واردات خودرو مشخص کردیم این که خودروهایی که از این مبادی وارد می‌شوند فقط الکتریکی و هیبریدی باشند تا کمترین میزان تعرفه گمرکی را شامل شوند.

به گزارش راه دانا؛ در پی برخی انتقادها به افزایش قیمت تراکتور پس از حذف معافیت‌های گمرکی و تغییر نحوه محاسبه تعرفه گمرکی واردات بر اساس ارز نیمایی در واردات ماشین‌آلات صنعتی و کشاورزی و مشکلات تأمین این ابزار کشاورزی به‌خصوص در زمینه تراکتورهای نیمه‌سنگین، وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: سیاست اقتصادی کشور به دنبال افزایش تولید داخلی این محصولات است و هزینه کرد مبالغ دریافت شده از مبادی وارداتی در صنایع تولیدی همین محصول است که امید داریم مشکلات این حوزه با رفع موانع تولید برطرف شود.

 

,
,
,
,
,
,
,
, راه دانا, افزایش قیمت تراکتور, تراکتورهای نیمه‌سنگین,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه