logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با حضور معاون وزیر نیرو و استاندار یزد؛

زمین‌ برای ایجاد ۸ نیروگاه خورشیدی در یزد تحویل سرمایه‌گذاران شد

زمین‌ برای ایجاد ۸ نیروگاه خورشیدی در یزد تحویل سرمایه‌گذاران شد
امروز در مراسمی با حضور معاون وزیر نیرو و استاندار یزد، زمین مورد نیاز برای ایجاد هشت نیروگاه خورشیدی در یزد تحویل سرمایه گذاران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، کمانی، معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره وری انرژی برق روز پنجشنبه با حضور در استان یزد ضمن افتتاح طرح اصلاح روشنایی معابر استان یزد، تفاهمنامه ای را با استاندار یزد امضا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

بر اساس این تفاهمنامه، زمین مورد نیاز برای هشت نیروگاه خورشیدی در استان یزد تحویل سرمایه گذاران شد.

,

قرار است در مجموع ۲۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در قالب هشت ساختگاه با سرمایه گذاری ۳۶ هزار میلیارد ریال در استان یزد ایجاد شود.

,

گروه مپنا در ساختگاه های منطقه مهردشت ۲ در شهرستان ابرکوه با ظرفیت ۷۰ مگاوات، مهرگان ۲ در شهرستان مهریز با ظرفیت ۵۰ مگاوات، شرکت نوران انرژی سبز خاورمیانه در ساختگاه‌های سریزد یک با ظرفیت ۲۵ مگاوات، سریزد ۲ با ظرفیت ۱۵ مگاوات و یزدمهر شهرستان مهریز به ظرفیت ۱۵ مگاوات، شرکت سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر در ساختگاه ابرکوه با ظرفیت ۲۵ مگاوات، کنسرسیوم شرکت‌های ایران تابلو و مدیریت تانا انرژی در ساختگاه‌های مبارکه ۱ و ۲ شهرستان بافق هر یک به ظرفیت ۱۰ مگاوات، سرمایه گذاران ایجاد کننده نیروگاه‌های خورشیدی در استان یزد هستند.

,

این نیروگاه ها زمینه اشتغال  ۶۶۰ نفر را به طور مستقیم در استان یزد فراهم می کنند.

,

صرفه جویی سالانه ۶۵۰ هزار بشکه معادل نفت خام، جلوگیری از انتشار سالانه ۲۶۵ هزار تن گاز گلخانه‌ای، تولید سالیانه بیش از ۴۱۵ میلیون کیلووات ساعت برق پاک و کمک به توسعه پایدار استان یزد از جمله نتایج احداث ۲۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان یزد است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه