اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

مسیرهای مسدود حرم حضرت عبدالعظیم

مسیرهای مسدود حرم حضرت عبدالعظیم
شهردار منطقه ۲۰ شهر تهران از انسداد ۱۵ مسیر اطراف حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و انسداد مقطعی خیابان های فدائیان اسلام و شهید رجایی در روز اربعین حسینی خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، منصور کتانباف با بیان این خبر گفت: با توجه به اینکه مقصد نهایی مسیرهای تعیین شده برای مراسم پیاده روی اربعین حسینی شهر تهران حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) است و به منظور برگزاری هر چه باشکوهتر این حرکت معنوی و مردمی، تمهیدات ترافیکی لازم در منطقه ۲۰ برای حضور ۱۵۰ هزار زائر از سوی مدیریت شهری پیش بینی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کتانباف به اعمال محدودیت های ترافیکی در اطراف حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از ساعت ۲۴ روز جمعه تا پایان مراسم پیاده روی در روز شنبه(۲۲ آذر) اشاره کرد و افزود: میادین شهید مدرس به سمت ضلع جنوب حرم در دو نقطه، بشارت در دو نقطه، نارنج، سلمان فارسی و خیابان های شهید فدایی در سه نقطه، ورودی شهید مدرس، شهید بیات(۲۴ متری)، شهید قمی،ورودی پایانه مینی بوس رانی ضلع شرق حرم، بلوار ضلع جنوب حرم از مسیرهای واقع در طرح محدودیت ترافیکی است که به وسیله نیوجرسی و راه بند مسدود می شود.

وی ادامه داد: خیابان فدائیان اسلام و شهید رجایی نیز از مسیر های حرکت راهپیمایان عزادار است که با استقرار نیروهای پلیس راهور و انسداد مقطعی، تحت کنترل ترافیکی خواهد بود.

کتانباف با اشاره به اینکه تدابیر لازم برای برگشت راهپیمایان پیش بینی شده است گفت: علاوه بر ناوگان حمل و نقل عمومی موجود در ایستگاه ها، یک صد دستگاه ون و دویست دستگاه اتوبوس در ضلع شرق، جنوب، شمال حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، میدان شهدای شاملو و خیابان های سلمان فارسی و قم نیز برای خدمات رسانی به عزاداران پیش بینی شده است.

شهردار منطقه ۲۰ به وجود دو ایستگاه مترو شهرری و جوانمرد قصاب در این منطقه اشاره کرد و افزود: همزمان با روز اربعین، مترو در مسیر حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) رایگان است.

مراسم پیاده روی روز اربعین در شهر تهران برای دومین سال پیاپی برگزار خواهد شد که زائران راهپیما ساعت ۷ صبح با قرائت زیارت عاشورا در میدان امام حسین(ع) به سمت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) عزیمت می کنند.
 
انتهای پیام/س
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/س
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه