logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران مطرح کرد؛

زیرساخت‌های مخابرات در گرو افزایش تعرفه تلفن ثابت/شبکه‌های مخابراتی نیاز به نوسازی دارد

زیرساخت‌های مخابرات در گرو افزایش تعرفه تلفن ثابت/شبکه‌های مخابراتی نیاز به نوسازی دارد
علی نوروزی با اشاره به اینکه برای توسعه شهر همدلی بین بخشی میان ادارات بسیار لازم است، گفت: اساس توسعه شبکه‌های مخابراتی اصلاح تعرفه‌ها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی نوروزی امشب در جمع خبرنگاران در خصوص اصلاح تعرفه تلفن ثابت اظهار کرد:متاسفانه در گذشته با مغفول ماندن تعرفه تلفن ثابت منجر به عدم توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شده است و همچنین موجبات نارضایتی مشتریان، کارکنان مجموعه مخابرات و سهامداران شرکت به دلیل عدم منابع مالی را فراهم کرده بود ولی بسیاری از این مسائل و مشکلات فوق در اصلاح تعرفه‌های جدید تلفن ثابت برطرف خواهد شد.
 
وی بیان کرد: آخرین تغییرات در تعرفه ۱۳ سال پیش صورت گرفت که همین موضوع به‌دلیل برخی لجاجت‌ها سبب ایجاد چالش برای مخابرات شد.
 
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران با بیان اینکه نقاط مهم شهرهای استان در اختیار ما نیست بیان کرد: یکی از مهم‌ترین موانع توسعه در شهرها عدم گفتمان مشترک بین شهرداری و مخابرات است، برای توسعه شهر همدلی بین بخشی میان ادارات بسیار لازم است.

نوروزی ادامه داد: استان دیجیتال یکی از پیشنهادهای استراتژیک استاندار مازندران بود چرا که اشتغال دیجیتال می تواند مازندران را در سالهای آینده نجات دهد.
 
وی در خصوص هزینه نگهداری خطوط اظهار کرد: هزینه نگهداری هر خط ۲۷ هزارتومان است ولی درآمد همان خط ۴۵۰۰ تومان بوده، حدود یک هفتم آیا با چنین وضعیت مالی میشود مخابرات را مدیریت کرد ؛ اساسی ترین کار در توسعه و رشد خدمات ارتباطی در اصلاح تعرفه ها نهفته است.
 
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران در پایان با بیان اینکه در سال گذشته ۲۷۹ میلیارد تومان زیان دادیم افزود: با این درآمدها توسعه امکان پذیر نبود ، بسیاری از مشترکین به دلیل نبود توسعه ناراضی هستند که به حق هم هست ، با ابلاغ تعرفه جدید و ایجاد منابع بخش عظیمی از این مشکلات رفع خواهد شد.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه