اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

اجاره بها در مناطق مختلف شهر یزد چند درصد افزایش یافته است؟

اجاره بها در مناطق مختلف شهر یزد چند درصد افزایش یافته است؟
دشتی نژاد، نائب رئیس اتحادیه مشاورین املاک یزد گفت: در یک سال گذشته قیمت اجاره بها در برخی مناطق یزد تا حدود ۶۵ درصد افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا دشتی نژاد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه قیمت اجاره بها در یزد در یک سال اخیر به شدت افزایش داشته است تصریح کرد: براساس قیمت های ثبت شده که معامله آنها انجام گردیده در برخی مناطق شهر یزد حتی تا۶۵ درصد  اجاره بها افزایش یافته است.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی ادامه داد: در محدوده بلوار جمهوری قیمت اجاره بها حدود ۴۰ الی ۴۵ درصد، در محدوده آزادشهر حدود  ۴۰ الی ۵۰ درصد، محدوده امامشهر حدود۴۰ الی۴۵ درصد، محدوده صفائیه، بلوار جوان، بلوار خامنه ای نیز حدود۴۰ الی ۴۵ درصد، در محدوده بلوار شهید دشتی، حمیدیا، بلوار پاسداران حدود۶۰ درصد، در محدوه اکرم آباد، اکرمیه، حسین آباد ریسمانی حدود۴۵ درصد و در محدوده خیابان خرمشهر، دهه فجر، حسن آباد و مریم آباد حدود۶۰ الی ۶۵ درصد افزایش داشته است.

,

, ,

نائب رئیس اتحادیه مشاورین املاک یزد عنوان داشت: قیمت های اعلامی مربوط به معاملات انجام شده وثبت شده در بنگاه های املاک است که پس رایزنی و صحبت طرفین به این قیمت های توافقی رسیده اند.

,

وی ادامه داد: معمولا قیمت های اعلامی از سوی صاحب خانه ها در مرحله اول بعضا با ۱۰۰درصد افزایش روبه رو است اما پس از رایزنی طرفین قیمت کاهش یافته است.

,

 دشتی نژاد با اشاره به  اینکه امسال در استان یزد شاهد افزایش غیرمتعارف اجاره‌بها بودیم که موجب ورود استاندار و تشکیل جلسات متعدد شد و نهایتاً با مصوبه سران قوا، تب رشد اجاره‌بها در استان یزد کم شد اما بااین‌حال اجاره‌بها کاهش پیدا نکرده است تصریح کرد: در مواردی موجر و مستأجر بر میزان اجازه بها حتی بیشتر از ۲۰ درصد توافق دارند مگر اینکه برای تنظیم اجاره‌ به دفاتر املاک مراجعه کنند و  معمولاً هم برای تمدید اجاره، به دفاتر املاک مراجعه نمی‌کنند و تمدید را پشت اجاره‌نامه‌های قبلی تنظیم و امضا می‌کنند. 

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه