logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حق بین:

پایگاه‌های پشتیبانی و مدیریت بحران شهید سلطانی و غنی آباد بهره برداری می‌شوند

پایگاه‌های پشتیبانی و مدیریت بحران شهید سلطانی و غنی آباد بهره برداری می‌شوند
مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران گفت: حسب درخواست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران هم اکنون ساخت ۵ پایگاه در مناطق ۱، ۱۸، ۲۰ و ۲۲ در دستور کار قرار دارد که از این میان سوله های مناطق ۱۸ و ۲۰ به زودی آماده بهره برداری خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی حق بین متعاقب بازدیدی که به اتفاق علی نصیری مدیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از پروژه های احداث پایگاه پیشگیری و مدیریت بحران شهید سلطانی و غنی آباد در مناطق ۱۸ و ۲۰ شهرداری تهران انجام داد، یادآور شد: پیشرفت عملیات اجرایی این ۲ پروژه از مرز ۹۰ درصد فراتر رفته است و پیش بینی می شود پایگاه های مذکور ظرف مهرماه امسال در اختیار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران قرار گیرد.


مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان آنکه عملیات اجرایی مربوط به نصب چراغهای روشنایی سالن، اجرای عملیات مربوط به کف سازی، رنگ آمیزی قسمت اداری، اجرای سقف کاذب، تجهیز و تکمیل موتورخانه و نصب سایر تجهیزات تاسیساتی در دستور کار تکمیل این سوله ها قرار دارد، یادآور شد: تا کنون عملیات اجرای کابل کشی روشنایی سالن، کانال هواکش، سرویس‎های بهداشتی، عایق موتور خانه و سالن کنفرانس، کابل کشی اعلام حریق و اجرای سنگ اتاق دیزل به پایان رسیده است.


بنا براعلام پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، به گفته وی، حسب درخواست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران هم اکنون ساخت ۵ پایگاه در مناطق ۱، ۱۸، ۲۰ و ۲۲ در دستور کار قرار دارد که از این میان سوله های مناطق ۱۸ و ۲۰ به زودی آماده بهره برداری خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه