اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل / از پیشنهاد «عضویت وابسته» کانادا در اتحادیه اروپا تا کاهش وابستگی به صادرات آمریکا
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

نوروزی:

ارتقای سطح کیفی خدمات هزینه های ورزشکاران وظایف فدراسیون پزشکی ورزشی است

ارتقای سطح کیفی خدمات هزینه های ورزشکاران وظایف فدراسیون پزشکی  ورزشی است
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به افزایش هزینه های درمان بویژه عمل های جراحی، گفت: فدراسیون پزشکی ورزشی به عنوان خدمتگزار جامعه ورزش، وظیفه خود می داند با متنوع سازی و ارتقای سطح کیفی خدمات هزینه های ورزشکاران عزیز سراسر کشور را بعضا با مشکلات معیشتی هم مواجه هستند، به حداقل ممکن کاهش دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی درباره افزایش هزینه های جراحی صحبت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نوروزی در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد کلان و فعالیت کمیته های تخصصی فدراسیون در ماه های اخیر، اظهار داشت: بدیهی است که همه تلاش ما به ارتقای کیفیت خدمات و کاهش هزینه درمان ورزشکاران آسیب دیده معطوف است و تصمیم سازی ها باید در این جهت صورت گیرد.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به افزایش هزینه های درمان بویژه عمل های جراحی، تصریح کرد: انطباق با شرایط روز و جلب رضایت جامعه هدف در چارچوب قوانین و مقررات لازمه های مدیریت سازمان های خدمتگزار و پویاست و فدراسیون پزشکی ورزشی به عنوان خدمتگزار جامعه ورزش، وظیفه خود می داند با متنوع سازی و ارتقای سطح کیفی خدمات هزینه های ورزشکاران عزیز سراسر کشور را بعضا با مشکلات معیشتی هم مواجه هستند، به حداقل ممکن کاهش دهد.

نوروزی در ادامه از اعتماد مجمع عمومی کمیته ملی المپیک به فدراسیون پزشکی ورزشی و همچنین تلاش های کادرپزشکی اعزامی به بازی های کشورهای اسلامی قدردانی کرد.

 در این جلسه درخصوص احداث یک مرکز درمانی جدید برای فدراسیون بحث و تبادل نظر کارشناسی صورت گرفت و آیین نامه تعهدات درمانی فدراسیون مورد بازبینی قرار گرفت.

امین نوروزی، رشید حیدری مقدم، هما عابدی فر، سیداشکان اردیبهشت، سعید کاظمی، لاله حاکمی، سعید غلامی و حمید هرمزی حاضران در این جلسه بودند.

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه