logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آیت‌الله نوری همدانی:

کنترل قیمت ها و نظارت بر بازار باید تقویت شود

کنترل قیمت ها و نظارت بر بازار باید تقویت شود
مرجع تقلید شیعیان با بیان این که نباید اجازه افزایش قیمت را داد، گفت: کنترل قیمت ها و نظارت بر بازار باید تقویت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا آیت‌الله نوری همدانی ظهر امروز در دیدار  با محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور که در دفتر این مرجع تقلید در قم برگزار شد، با اشاره به خدمات دولت سیزدهم اظهار داشت: امروز دولت تلاش می‌کند به مردم خدمت کند و به طور شبانه‌روزی هم مشغول است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا , آیت‌الله نوری همدانی,

وی بر حل مشکل گرانی کالا در کشور تأکید کرد و گفت: باید با برنامه‌ای دقیق نرخ کالاها کنترل شود و با نظارت مستمر و تلاش شما مردم شاهد ارزانی و بهبود وضعیت معیشتی باشند.

,

آیت‌الله نوری همدانی عملکرد بانک‌ها را موردتوجه قرارداد و بیان داشت: گرفتن دیر کرد ربا و حرام است، اتفاقی که در بانک های کشور رخ می دهد در حالی که در اسلام هیچ گناهی به اندازه ربا بزرگ شمرده نشده است.

,

وی ادامه داد: مبارزه با فقر، بی عدالتی و بالا بردن سطح آگاهی مردم باید یکی از اصلی ترین برنامه های نظام مقدس اسلامی است.

,

این مرجع تقلید ابراز داشت: صداقت در گرفتار و صمیمیت نسبت به مردم باید یکی از شاخصه های مسئولین نظام مقدس اسلامی باشد.

,

وی خطاب به مسئولان بیان داشت: در مشکلات با مردم صادقانه صحبت کنید و مشکلات را با آنها در میان بگذارید، مردم مومنانه و دلسوزانه همواره در کنار نظام و پشتیبان نظام بوده اند از این رو در برخورد با آنها صداقت و صمیمیت سرلوح کار شما باشد.


 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه