logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده ولی فقیه در مازندران:

دوستداران امام حسین(ع) در مسیر انقلاب و زیر چتر رهبری باشند

دوستداران امام حسین(ع) در مسیر انقلاب و زیر چتر رهبری باشند
محمدباقر محمدی لائینی گفت: دوستداران امام حسین (ع) امروز باید در مسیر انقلاب و زیر چتر فرامین مقام معظم رهبری باشند، باید از روح معنویت امام حسین (ع) بهره بگیریم مقید به نماز اول وقت و حجاب باشیم؛ این معنویت است که ما را از انحرافات باز میدارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی عصر امروز در جمع عزاداران اربعین در آستانه امامزاده عباس (ع) ساری، ضمن تسلیت ایام اربعین، اظهار کرد: روز اربعین است چه از نزدیک چه از دور، بعد دیگر اربعین بعد همایشی است، ارادتمندان به اهل بیت (ع) همایش عظیمی را چه در سرزمین کربلا با حضور ۲۰ میلیون جمعیت از ملیت‌های مختلف و چه جای جای مختلف جهان به‌خصوص ایران به نمایش می‌گذارند.

وی افزود: امروز در شهرهای مختلف استان مردم داغدار مازندران همایش عظیم اربعین را برپا کردند، همچون عزاداری در امامزاده عباس (ع) مرکز استان که برگزار شد، اگر فضا مساعد بود و مکان گنجایش داشت امروز میدید که مردم ارادتمند عزادار چه اجتماع بزرگی را به نمایش می‌گذاشتند.



محمدی لائینی خاطرنشان کرد: گرچه ما به ظاهر جاماندگان همایش اربعین کربلا هستیم اما دل‌های خودمان را روانه آن سرزمین کرده ایم، امروز در چنین تاریخی در اول اربعین سرزمین کربلا چند حادثه رقم خورد، اول زیارت دو نفره و دوم کاروان ابی عبدالله برای اقامه عزاداری و سوم مصیبت تدفین پیکرهای پاک شهدای کربلا اتفاق افتاد که امروز جمعیت عظیمی خودشان را به کربلا می‌رسانند.
 


نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه سر بریده مطهر سیدالشهدا (ع) چهل روز شهر به شهر و دیار به دیار روی نیزه گشته و مورد تمسخر مردم بی معرفت قرار گرفت، ضمن تسلیت این مصیبت عظیم، گفت: از خدا میخواهیم که ما را در مسیر شهادت و عزت قرار دهد امروز انقلاب اسلامی انقلاب امام حسین (ع) است.
 


وی تاکید کرد: دوستداران امام حسین (ع) امروز باید در مسیر انقلاب و زیر چتر فرامین مقام معظم رهبری باشند، باید از روح معنویت امام حسین (ع) بهره بگیریم مقید به نماز اول وقت و حجاب باشیم؛ این معنویت است که ما از انحرافات باز می دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه