اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تصاویر ایستگاه های آماده مترو قم

تصاویر ایستگاه های آماده مترو قم
فاز یک مترو قم تقریبا کامل شده و تابلوهای راهنما نیز نصب شده و در انتظار تامین واگن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از قم فردا  بیش از ده سال از شروع پروژه قطار شهری می گذرد که فراز و نشیب های زیادی رو تجربه کرده و امروز ۶ کیلومتر فاز یک مترو قم آماده است گرم است.

متروی قم یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین پروژه‌های شهری قم است که در ۲ خط A و B طراحی‌شده و پیمانکاری ساخت خط ۱ آن با برگزاری مناقصه در سال ۱۳۸۹ با مبلغ ۸۶۰ میلیارد تومان به قرارگاه خاتم‌الانبیاء رسید.

خط ۱ این پروژه این خط شمال غربی شهر قم را به جنوب شرقی آن متصل می‌کند که ۱۴ کیلومتر طول و ۱۴ ایستگاه دارد و در  ۲ فاز تعریف شده‌است، فاز ۱ از ایستگاه قلعه کامکار تا میدان مطهری و فاز ۲ از میدان مطهری تا ایستگاه مسجد جمکران ادامه خواهد یافت و حالا در فاز یک اجرای این پروژه، سهم تولیدات ایرانی بار مهمی را بر دوش می‌کشد.

خط A متروی قم که با حفظ دسترسی‌های محلی، از مسجد جمکران آغاز و در قلعه کامکار خاتمه می‌یابد تقریبا آماده بهره برداری است.

ابراهیم معتمدی  در خصوص آخرین وضعیت  پیشرفت متروی قم اظهار کرد: مترو تا امروز چالش‌های زیادی را پشت سر گذاشته است و در تلاش هستیم در دولت جدید خط یک مترو را راه‌اندازی کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم تصریح کرد: تهیه واگن نیز در حال پیگیری توسط معاونت رئیس جمهور بوده و توسط شهرداری و سازمان قطار شهری در مرحله انعقاد قرارداد با یک شرکت جدید است تا از یکی از شهر‌ها واگن قرض گرفته شود.

او از پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه مترو در خط یک خبر داد و گفت: در حال حاضر تنها نیازمند تأمین واگن برای راه‌اندازی خط یک مترو هستیم و امیدواریم زحماتی که طی ۱۰ سال از جیب مردم و دولت هزینه شده به بهره‌برداری برسد.

معتمدی در پایان تأکید کرد: مدیریت شهری و استانی در کنار هم در تلاش هستند این مرحله در کمترین زمان طی شده و مردم شاهد افتتاح خط یک مترو در چند ماه آینده باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا  ,   , ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,



 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه