logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حجت الاسلام محسنی اژه ای:

ابعاد پرونده مهسا امینی با دقت و موشکافانه بررسی شود

ابعاد پرونده مهسا امینی با دقت و موشکافانه بررسی شود
رئیس قوه قضائیه گفت: از لحظه اطلاع از وقوع فوت خانم مهسا امینی، قوه قضائیه با جدیت در کار پیگیری مسئله است و تاکید شده ابعاد پرونده با دقت و موشکافانه بررسی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در نشست شورای عالی قضائی ضمن ابراز همدردی با خانواده مرحومه مهسا امینی گفت: در روزهای اخیر این دخترخانم ۲۲ ساله به رحمت خدا رفت که البته چگونگی فوت وی در دست بررسی است و همدردی بسیار فراگیر و دلسوزانه ای با خانواده این مرحومه شد

وی گفت: مردم، مسئولین، قوه قضائیه، قوه مجریه، قوه مقننه و سایر دستگاه‌ها با این خانواده همدردی کردند و البته پیگیری این پرونده ادامه دارد.

محسنی اژه ای افزود: وظیفه قوه قضائیه و برخی از مسئولین دیگر این است که موضوع را به صورت جدی پیگیری کنیم که چه اتفاقاتی رخ داده و این خانم فوت کرده است.

وی ادامه داد: از لحظه اطلاع از وقوع فوت این خانم قوه قضائیه با جدیت در کار پیگیری مسئله است و تاکید شده ابعاد پرونده با دقت و موشکافانه بررسی شود.

ضمن اینکه پزشکی قانونی هم در حال پیگیری است و همه اقدامات اولیه از جمله نمونه برداری از پیکر این خانم و ارسال به آزمایشگاه انجام شده که باید منتظر نتیجه آزمایشات باشیم.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: با دادستان تهران صحبت کرده‌ام که موضوع از نقطه تذکر به این خانم و هدایت وی به محل دیگر به صورت ویژه بررسی کند و همه دوربین‌های عمومی و خصوصی مکان‌های مورد تردد بررسی شود.

 محسنی اژه ای بیان کرد: به خانواده خانم امینی اطمینان می‌دهم که پرونده با سرعت و دقت پیگیری شود و نتیجه تحقیقات براساس حق و موازین اعلام خواهد شد ضمن اینکه هیچ ملاحظه‌ای هم در این خصوص نخواهیم داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
بیشتر بخوانید:
, بیشتر بخوانید:,

اوضاع شهر سقز عادی و آرام است/ اینترنت همراه اول وصل شده است

, اوضاع شهر سقز عادی و آرام است/ اینترنت همراه اول وصل شده است, , سناریوی کشته سازی معاندین تکنیکی تکراری و نخ‌نما شده, , کمپین سوزاندن آیات حجاب در قرآن به بهانه فوت تلخ مهسا امینی/ شیعه و سنی ریشه فتنه را بخشکانند,
 
,
 

اطمینان متفاوت اژه ای به خانواده امینی

محسنی اژه ای همچنین در جلسه شورای عالی قوه قضاییه گفت: یکی از افتخارات نظام اسلامی است که از کنار هیچ حادثه ای برای هیچکسی عبور نمی کند.
 
رئیس قوه قضائیه خاطر نشان کرد: چند وقت پیش یکی از وابستگان نیروی انتظامی به قصاص محکوم شده بود. علی رغم همه پیگیری ها برای او از افراد مختلف ولی چون ولی دم رضایت نداد کسی نتوانست مانع قصاص شود.
,
 
,

اطمینان متفاوت اژه ای به خانواده امینی

,
محسنی اژه ای همچنین در جلسه شورای عالی قوه قضاییه گفت: یکی از افتخارات نظام اسلامی است که از کنار هیچ حادثه ای برای هیچکسی عبور نمی کند.
,
 
,
رئیس قوه قضائیه خاطر نشان کرد: چند وقت پیش یکی از وابستگان نیروی انتظامی به قصاص محکوم شده بود. علی رغم همه پیگیری ها برای او از افراد مختلف ولی چون ولی دم رضایت نداد کسی نتوانست مانع قصاص شود.
,
, ,
 
,

هشدار اژه ای به دروغ پراکنها

,
وی همچنین در ادامه این جلسه تصریح کرد: تکلیف دشمنان معلوم است اما برخی افراد نیز در قضیه پیش‌آمده اخیر غفلت کردند و بد امتحان پس دادند؛ نظام و مسئولان قوای مختلف آن، با جدیت و قدرت به موضوع ورود کرده و در حال پیگیری هستند لذا جایی برای غفلت‌، اقدامات تحریک‌کننده، انتشار مطالب دروغ و انجام اقداماتی که می‌تواند جنبه مجرمانه داشته باشد، باقی نمی‌ماند.
,
 
,
, ,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه