logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

خوشحالم که تور ایران – آذربایجان پس از یک وقفه سه ساله بار دیگر برگزار می‌شود

لاپارتینت: اعتبار تور ایران – آذربایجان، دوچرخه‌سواران بااستعداد کشورهای خارجی را جذب کرده است

لاپارتینت: اعتبار تور ایران – آذربایجان، دوچرخه‌سواران بااستعداد کشورهای خارجی را جذب کرده است
رئیس اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری گفت: اعتبار روزافزون تور ایران-آذربایجان، دوچرخه‌سواران بااستعداد کشورهای خارجی را جذب کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری، تور ایران – آذربایجان پس از یک وقفه 3 ساله بار دیگر در منطقه زیبای آذربایجان در شمالغرب ایران را به مدت 5 روز، از بیست‌ونهم سپتامبر تا سوم اکتبر برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دیوید لاپارتینت رئیس اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری درباره برگزاری تور ایران – آذربایجان اظهار داشت: خیلی خوشحال هستم که تور ایران – آذربایجان پس از یک وقفه سه ساله بار دیگر برگزار می‌شود. این رویداد معتبر ورزشی، منطقه زیبای آذربایجان در شمالغرب ایران را در 5 روز، از بیست‌ونهم سپتامبر تا سوم اکتبر، به نمایش خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: دوچرخه‌سواران محلی نیز نهایت سعی خود را خواهند کرد تا در این رویداد معروف و خاص، درست زمانی که جهان پس از همه‌گیری کووید ۱۹ به حالت عادی بر می‌گردد، بر روی سکوی قهرمانی به بایستند. اعتبار تور ایران – آذربایجان، دوچرخه‌سواران بااستعداد کشورهای خارجی را جذب کرده. دیگر همه چیز برای یک جشنواره واقعی دوچرخه‌سواری آماده است.

لاپارتینت گفت: رویدادهای ورزشی با این سطح بالا همیشه نیازمند کار دشوار سازماندهی پشت صحنه در ماه‌های منتهی به زمان رقابت هستند. مایل هستم صمیمانه‌ترین سپاس‌های خود را به فدراسیون دوچرخه‌سواری جمهوری اسلامی ایران و تمام حامیان و شرکای مالی تقدیم دارم که با کمک هم موفق شدند تور دوچرخه‌سواری را در جاده‌های ایران به حرکت درآورند؛ هم‌چنین مایل هستم از تمام مسئولان و داوطلبانی تشکر کنم که بدون آن‌ها برگزاری این تور ممکن نمی‌شد.

,
,
,
,
,

وی افزود: آنچه باقی است بهترین آرزوهای من برای موفقیت دوچرخه‌سوارانی است که در یک رقابت فوق‌العاده پرهیجان رکاب خواهند زد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه