logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرلشکر باقری:

ناامیدی و بی‌برنامگی در ابتدای آغاز جنگ به خودباوری تبدیل شد

ناامیدی و بی‌برنامگی در ابتدای آغاز جنگ به خودباوری تبدیل شد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبدیل نا امیدی و بی برنامگی در ابتدای آغاز جنگ را به خودباوری و انجام عملیات‌های پیروز مند مانند فتح‌المبین، طریق القدس و بیت‌المقدس را از نمونه‌های موفقیت‌های دفاع مقدس دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای در دیدار پیشکسوتان دفاع مقدس با رهبر معظم انقلاب طی سخنانی، اظهار داشت: در گام دوم انقلاب اسلامی و در آستانه چهل و سومی حماسه ایستادگی و مقاومت و پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس که تضمین کننده حیثیت، تقویت امنیت، عزت و شکوه ملت ایران و مقاوم ارزش‌های انقلاب اسلامی برای معرفی سبک زندگی دفاع مقدس، سومین آئین تجلیل از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت را در محضر جنابعالی برگزار می‌کنیم.

وی افزود: با الطاف خداوند و رهبری امام راحل و ایثارگری رزمندگان و ملت ایران علی‌رغم خواست و اراده دشمنان برای شکست حکومت نوپا و انقلابی ایران به گنجینه‌ای پایدار برای تداوم انقلاب اسلامی رسیدیم، چه بسیار سختی‌ها و سختی‌ها در دفاع مقدس که با ابتکار و خلاقیت و مجاهدت‌های خالصانه به پیروزی‌های شیرین تبدیل شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبدیل نا امیدی و بی برنامگی در ابتدای آغاز جنگ را به خودباوری و انجام عملیات‌های پیروز مند مانند فتح‌المبین، طریق القدس و بیت‌المقدس را از نمونه‌های موفقیت‌های دفاع مقدس دانست و افزود: اعتقاد داریم که امروز نیز نگاه به درون و داشته‌های ملی و اتکا به سرمایه‌های عظیم جوان و انقلابی کشور و درک صحیح و عمل مجاهدانه و استفاده از روحیات دفاع مقدس تنها راه برون رفت از مشکلات کنونی و فتح خرمشهرهای دیگر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه