logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امیر واحدی:

نیروهای مسلح حافظان امنیت و آرامش ایران اسلامی هستند

نیروهای مسلح حافظان امنیت و آرامش ایران اسلامی هستند
فرمانده نیروی هوایی ارتش در رژه هوایی مشترک نیروی هوایی ارتش و سپاه پاسداران گفت: نیروهای مسلح ما حافظان امنیت و آرامش ایران اسلامی هستند که هیچگاه از عقاید و باورهای خود دست بر نداشته و با تمام توان در راستای حفظ امنیت و اقتدار این مرز و و بوم پیش می‌روند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارتش، امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در رژه هوایی مشترک نیروی هوایی ارتش و سپاه پاسداران به مناسبت ۳۱ شهریور، ضمن تشریح برنامه پروازی، اظهار داشت: امسال نیز همچون سال‌های گذشته با یاری خداوند رژه هوایی مشترک نیروی هوایی ارتش و سپاه پاسداران برگزار شد.

وی با اشاره به هدف از برگزاری رژه هوایی، تصریح کرد: رژه هوایی ۳۱ شهریور ماه نمایش قدرت هوایی ایران اسلامی و خار چشمی برای دشمنان نظام مقدس ایران اسلامی است، چرا که امروز کشور عزیزمان ایران از هر زمان دیگری قدرتمندتر، عزتمندتر و سربلندتر است و این را مدیون کسانی هستیم که شبانه‌روز مشغول به علم آفرینی و ارتقای توان رزم نیروهای مسلح هستند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: امروز قدرت بازدارندگی و در صورت لزوم قدر تهاجمی همان چیزی است که دشمنان از آن می‌هراسند. بی‌تردید این همان مولفه‌ای است که مانع از خود بزرگ‌بینی بسیاری از کشورهای منطقه شده است.

امیر واحدی گفت: هشدار می‌دهیم که کوچک‌ترین تعرض به خاک ایران اسلامی می‎‌تواند منجر به فوران خشم نیروهای مسلح شود که در آن صورت قدرت نظامی خود را به نمایش خواهیم گذاشت.

وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گسترش‌دهندگان اقتدار، عزت و امنیت در منطقه هستند، نیروهایی که راهشان و هدفشان امنیت آفرینی و ایستادگی در برابر خودکامگی استعمار جهانی است و بر همین اساس برای تحقق اهداف خود از هیچ کاری دریغ نخواهند کرد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه با اشاره به انجام عملیات انتقام، تنها ۲ ساعت پس از حمله عراق به ایران در ۳۱ شهریور ماه ۱۳۵۹ گفت: تفکرات کورکورانه نیروهای بعثی عامل شکست آنها بود. بی آن که بدانند نیروهای مسلح کشور عزیزمان ایران بخصوص نیروی هوایی ارتش تنها پس از ۲ ساعت از این حمله پاسخ دندان شکنی به آنان می‌دهد.

امیر واحدی تصریح کرد: امروز نیروی هوایی در بالاترین سطح از قدرت و توان رزمی است و همچون گذشته دارای کارکنان متعهد، متخصص و ولایی است که خود را فدایی ملت و کشور می‌دانند.

وی گفت: نیروهای مسلح ما حافظان امنیت و آرامش ایران اسلامی هستند که هیچگاه از عقاید و باورهای خود دست بر نداشته و با تمام توان در راستای حفظ امنیت و اقتدار این مرز و وبوم پیش می‌روند.

رژه هوایی در بندرعباس، با شرکت ۶ فروند جنگنده F4 نیروی هوایی ارتش، یک فروند F3P نیروی هوایی ارتش، ۵ فروند سوخو ۲۲ نیروی هوافضای سپاه، ۳ فروند توکانو از نیروی هوا فضای سپاه، یک فروند هواپیمای F27 از نیروی دریایی ارتش، ۳ فروند بالگرد SH3D از نیروی دریایی ارتش و یک فروند بالگرد AB212 نیروی دریایی ارتش، برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه