logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مرتضوی خبر داد:

آغاز سفرهای استانی رئیس جمهور از نیمه دوم مهرماه

آغاز سفرهای استانی رئیس جمهور از نیمه دوم مهرماه
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: امیدواریم که از نیمه دوم مهر بتوانیم دور دوم سفرهای استانی را آغاز کنیم. محوری‌ترین مباحثی که در دور دوم سفرهای مورد عنایت دولت قرار خواهد گرفت، اجرای وعده‌های دولت در دور اول سفرها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور درباره دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور گفت: ما هم اکنون در حال برنامه‌ریزی برای دور دوم سفرهای استانی هستیم اما هنوز این مسئله که سفرها از کدام استان شروع شود، قطعی نشده است.

وی افزود: امیدواریم که از نیمه دوم مهر بتوانیم دور دوم سفرهای استانی را آغاز کنیم. محوری‌ترین مباحثی که در دور دوم سفرهای مورد عنایت دولت قرار خواهد گرفت، اجرای وعده‌های دولت در دور اول سفرها است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با بیان اینکه وعده‌ها و مصوبات دور اول سفرهای استانی باید اجرایی و عملیاتی شود، اظهار کرد: ما استان به استان جلسه می‌گذاریم و رصد می‌کنیم تا ان‌شاءالله این مصوبات، وعده‌ها و دستورات آقای رئیس جمهور، عملیاتی شود.

مرتضوی با اشاره به اینکه دولت دو کار محوری را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: بحث مسکن و بحث اشتغال به طور جد در دستور کار دولت است؛ این دو مسئله از محوری ترین دستوراتی است که در کنار اجرایی شدن برنامه‌های دور اول سفرهای استانی، در دور دوم سفرها پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: بحث عملیاتی شدن سالی یک میلیون واحد مسکونی و عملیاتی شدن اشتغال در کشور و کاهش نرخ بیکاری از موضوعات مهم در دستور کار دور دوم سفرهای استانی آقای رئیس جمهور قرار دارد.

معاون اجرایی رئیس جمهور در پایان خاطرنشان کرد: در دور دوم سفرهای استانی مصوبات و دستورات ویژه آقای رئیس‌جمهور در دور اول سفرها پیگیری می‌شود و امکان دارد برخی موارد مجزا از دور اول سفرها نیز در دستور کار قرار بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه