اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم مطرح کرد؛

عدم همخوانی منازل قم با فرهنگ ایرانی و اسلامی به علت کوچک بودن قطعات زمین

عدم همخوانی منازل قم با فرهنگ ایرانی و اسلامی به علت کوچک بودن قطعات زمین
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم گفت: یکی از علل تخلفات ساختمانی و عدم همخوانی با فرهنگ ایرانی و اسلامی در قم کوچک‌بودن قطعات زمین های مسکونی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ​​​​روح الله امراللهی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم در گفتگو با خبرنگار قم فردا اظهار داشت: با توجه به نیاز و تقاضای مسکن و تراکم ناخالص جمعیتی در قم که این تراکم ناخالص جمعیتی برای شهر قم صد نفر در هکتار است اما در بسیاری از شهرها این تراکم بین ۷۰ تا ۸۵ نفر در هکتار است.

وی ادامه داد: قم گنجایش و ظرفیت تحمل محیطی برای احداث واحد‌های مسکونی را ندارد برای تامین مسکن خانوار ثبت نام کرده در طرح ملی مسکن زمین های دولتی موجود در قم بسیار محدود است و یا معارض ملکی دارد این موضوع شرایط شهر را در حوزه تامین زمین برای احداث مسکن با چالش روبرو کرده است.

امراللهی عنوان داشت: با اختلاف نظر های کارشناسی که در این حوزه وجود دارد محدوده شهر قم را بررسی کردند زمین دولتی تقریبا در محدوده مصوب شهر وجود نداشت، به همین خاطر تفکیک زمین های قم بسیار کوچک است که شهرسازی را با چالش روبرو کرده است.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم تاکید کرد: نبود زمین در محدوده شهر، نبود زمین دولتی در محدوده شهر، عدم امکان ساخت سریع مسکن زیاد در بافت فرسوده و برخی چالش های دیگر باعث شد مجموعه مدیریت شهری  به این برسد که بهترین محل برای احداث مسکن جدید در محدوده شهر قم زمین های ۵۶۰ هکتاری فاصله بلوار پیامبر اعظم تا مسجد مقدس جمکران است.

وی تصریح کرد: مالکیت زمین های ۵۶۰ هکتاری دولتی است و  نزدیکترین محل اتصال به محدوده شهر است، البته این زمین چالش های نیز دارد از جمله نحوه اتصال این زمین به محدوده شهری و تقاطع های غیر همسطح که برای محدوده شهری ایجاد می کند و چون این زمین ها در محدوده بالادستی قم از نظر توپوگرافی قرار می گیرد قاعدتاً یک محله جدید جلوتر از دیگر محلات شهر نسبت به سیلاب های فصلی شهر قم قرار می گیرد که یک چالش برای مجموعه مدیریت استان است.

امراللهی اضافه کرد: اما به دلایل چالش های ذکر شده برای تامین سریع ۹۰ هزار مسکن درخواستی در سامانه مسکن ملی برای قم زمین ۵۶۰ هکتاری انتخاب شده است، تا بخش جدید از شهر منفصل نباشد و  چالشی که در گذشته در ساخت مسکن ملی در برخی از شهرها تجربه شد از جمله ایجاد خدمات زیرساختی و تبدیل شدن فاصله مسکن جدید ایجاد شده به شهر به محل سوداگری را به دنبال نداشته باشد 

وی گفت: قم شهری است که به دنبال شهرسازی ایرانی و اسلامی است اما با توجه به این محدودیت های زمینی که در قم وجود دارد و نوع آپارتمانی که می خواهیم احداث کنیم الگوی مسکن مطلوب نمی توان تامین کنیم و هزینه های زیادی برای دولت و شهروندان ایجاد می کند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم اظهار داشت: بالا بودن قیمت زمین و تکثیر زمین های قم به قطعات کمتر از ۲۰۰ متر مربع باعث شده احداث خانه با شرایط مطلوب و همخوان با الگوی معماری ایرانی و اسلامی در شهر قم را با چالش روبرو می سازد.

امراللهی افزود: یکی از علل تخلفات ساختمانی و عدم همخوانی با فرهنگ ایرانی و اسلامی در قم کوچک‌بودن قطعات زمین های مسکونی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا , ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه