logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیر بسیج سازندگی سپاه سلمان:

خدمات گروه‌های جهادی مایه امید آفرینی در بین مردم است

خدمات گروه‌های جهادی مایه امید آفرینی در بین مردم است
غلامرضا ملایی با اشاره به خدمت‌رسانی گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلف گفت: اقدامات گروه‌های جهادی در مناطق محروم سبب افزایش امید در جامعه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا ملایی، مدیر بسیج سازندگی سپاه سلمان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به اینکه اغتشاشگران در حوادث اخیر سیستان وبلوچستان به هیچ چیز حتی عابر بانک ها، مدارس و بانک ها هم رحم نکردند، بیان کرد: اگر چه اغتشاشگران با آتش زدن چند مدرسه در زاهدان و خاش به عرصه سوادآموزی دانش آموزان ضربه زدند اما در راستای خنثی سازی اهداف شوم آنان گروه های جهادی بسیج با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اقدام به مرمت و بازسازی مدارس آسیب دیده کردند.

وی تصریح کرد: پس از بازدیدی که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش و مدیرکل اداره نوسازی از مدرسه "استقلال در خیابان مجدیه زاهدان" صورت گرفت، قرار شد تا بسیج سازندگی با همکاری این دو ارگان مدرسه فوق که از مدار آموزشی خارج شده است را مرمت و بازسازی کنند.

ملایی ادامه داد: در این زمینه چهار گروه جهادی متشکل از ۴۰ نیرو با هدف خدمت بی منت اقدام به جمع آوری و خروج نخاله ها از مدرسه و از سوی دیگر رنگ آمیزی کلاس های درس کرده تا از صبح شنبه ۱۶ مهرماه دانش آموزانی که روند آموزشی آنان مورد هدف گروه های اغتشاش گر و معاند قرار گرفته بود، بتوانند بر سر کلاس درس حاضر شوند.

وی با بیان اینکه اقدامات گروه‌های جهادی در مناطق محروم سبب افزایش امید در بین مردم می شود، گفت: بسیج سازندگی این آمادگی را دارد تا سایر مدارس شهرستان های خاش و زاهدان که در حوادث اخیر دچار خسارت شده و آسیب دیدند را با همکاری سایر ارگان ها مرمت و بازسازی کند.

مدیر بسیج سازندگی سپاه سلمان در ادامه به اقدامات انجام شده گروه های جهادی در راستای کاهش صفوف نانوایی اشاره کرد و افزود: در پی حوادث اخیر گروه های جهادی با شناسایی خبازان فعال حتی نانوایان خانگی آزادپز، اقدام به توزیع ۱۰۰ کیسه آرد جهت پخت نان و توزیع بین خانوارهای نیازمند کردند.

ملایی خاطر نشان کرد: توزیع لوازم التحریر و اهدای ۳۰۰ بسته معیشتی با کمک گروه های جهادی در نقاط حاشیه شهر از دیگر اقداماتی به شمار می رود که به همت بسیجیان جهادگر انجام شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه