اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وحیدی:

مردم کردستان نگران امنیت خود نباشند

مردم کردستان نگران امنیت خود نباشند
وزیر کشور گفت: مردم کردستان نگران امنیت خود نباشند و بدانند که نیرو‌های انتظامی با عاملان ناامنی برخورد کرده و خواهند کرد، و نگاه‌های خام اندیشانه آن‌ها برچیده خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی امروز سه شنبه (۱۹ مهرماه) در سفر خود به استان کردستان و در حاشیه بازید از تصفیه خانه سنندج، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه در روز‌های گذشته شاهد اغتشاشات و آشوب‌هایی در سطح شهر بوده ایم که اگرچه اندک بوده، اما موجب مزاحمت برای مردم شده است.

وی، اغتشاشات را حمایت شده و طراحی شده توسط گروهک‌های تروریستی و تجزیه طلب کومله، دموکرات و پژاک دانست و افزود: این گروهک‌ها دارای سوابق و تاریخ بسیار بدی هستند؛ از مزدوری صدام گرفته تا مزدوری کشور‌های دشمن ایران و رژیم صهیونیستی و جنایت‌های زیاد دیگری که در این سرزمین انجام می‌دهند.

وزیر کشور عنوان کرد: این گروهک‌ها تلاش کرده اند که در رابطه با اغتشاشات در کردستان برنامه ریزی کنند، اما مردم شریف کًرد که جایگاه برجسته‌ای در کشور و نظام دارند، به دنبال آرامش و امنیت و توسعه هستند و این نا امنی را بر نمی‌تابند.

وی ادامه داد: رییس جمهور در سفر خود به استان، مبالغ هنگفتی را برای پیشرفت این استان پیش بینی کرده اند که بخش‌هایی از آن تخصص یافته و بخش‌های دیگری نیز در حال انجام است؛ پروژه انتقال آب نیز از اقدامات دلسوزانه مسئولان استان است.

وحیدی، بیان کرد: اما دشمنان این مردم که می‌خواهند خود را دلسوز مردم معرفی کنند به دنبال جلوگیری از این توسعه و پیشرفت هستند و این چه دشمنی است که با مردم کًرد می‌شود؛ به هنگام توسعه و پیشرفت که نیازمند سرمایه گذاری سرمایه گذاران است اغتشاش ایجاد می‌شود. دشمنان می‌خواهند جوی را درست کنند که سرمایه گذار را فراری دهند و این به نفع هیچ کس نیست و فقط دشمنان و از این اقدام خوشحال می‌شوند.

به گفته وی، مسئولان شبانه روز با مردم هستند و برای توسعه کردستان دلسوزی می‌کنند در حالی که این گروهک‌ها در تلاش هستند که شهر را تخریب کنند و به آتش بکشند، خدمات و امکانات شهرداری را تخریب کنند، این وضعیت برای مردم کاملا مشخص است.

وزیر کشور تصریح کرد: مردم شریف کردستان و سنندج سال هاست که این گروهک‌ها را می‌شناسند و باید با حضور موثر خود در میدان این گروهک‌ها را به عقب برانند.

وی خاطرنشان کرد: مردم کردستان نگران امنیت خود نباشند و بدانند که نیرو‌های انتظامی با عاملان ناامنی برخورد کرده و خواهند کرد، و نگاه‌های خام اندیشانه آن‌ها برچیده خواهد شد.

وحیدی یادآور شد: باید همه به فکر توسعه و پیشرفت باشیم و در کنار نیرو‌های امنیتی باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه