اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

مخبر:

استاندارد می تواند به شفافیت، مقابله با فساد و رفع تعارضها در کشور کمک کند

استاندارد می تواند به شفافیت، مقابله با فساد و رفع تعارضها در کشور کمک کند
معاون اول رییس جمهور همچنین با تأکید بر اینکه استاندارد می تواند به شفافیت، مقابله با فساد و رفع تعارضها در کشور کمک کند گفت:‌ زمانی که استاندارد به درستی اعمال و تعریف نشود فضایی برای سودجویی و تولید کالا با کیفیت پایین به وجود می آید و در این راستا باید زمینه های اصلاحی کیفیت سنجی کالا و خدمات تغییرات مناسب و اساسی یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محمد مخبر ظهر امروز (یکشنبه) در همایش هفته استاندارد که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: خلاء ها و مشکلات در استانداردسازی شاخص ها، به بروز مسائلی در کشور منجر می شود و به همین دلیل باید تیمی برای بررسی دقیق این شاخص ها در سازمان ملی استاندارد تشکیل شود.

مخبر با اشاره به اینکه باید برخی استانداردها در کشور متناسب با تحولات سریع جهانی تجدید نظر شود، گفت: با توجه به اینکه بخش زیادی از زندگی مردم به تولیدات دیجیتالی و شرکت های دانش بنیان مرتبط است باید نیازهای مردم در بخش های خودرویی، لوازم خانگی و سایر نیازهای روزمره متناسب با تولیدات دانش بنیانی استاندارد شود.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران می تواند با توجه به نفوذ بین المللی، دیپلماسی قوی و موقعیت جغرافیایی به یک مرجع استاندارد سازی در منطقه تبدیل شود، اظهار داشت: صادرات به عنوان کلید رشد اقتصادی کشور از برنامه های جدی دولت است و بر همین اساس برای صادرات کالاها باید به مرحله ای برسیم که استاندارد های داخلی ایران مورد پذیرش تمام کشورهای خارجی باشد و سازمان ملی استاندارد به گونه ای برنامه ریزی کند که در مجامع بین المللی استانداردهای کشور از حالت بومی صرف خارج شده و به عنوان یک استاندارد مورد قبول در منطقه و در سطح بین المللی شناخته شود.

معاون اول رییس جمهور جایگزینی استانداردهای سازمان ملی استاندارد با مراکز استانداردسازی خارجی را یکی از اهداف و مأموریت های مهم این سازمان در دولت سیزدهم برشمرد و گفت: باید استانداردهای داخلی کشور در بیرون از مرزهای ایران مورد تأیید و استفاده سایر کشورها قرار گیرد.

مخبر همچنین با اشاره به اهمیت ایجاد آزمایشگاه های به روز و مجهز در سازمان ملی استاندارد برای ارزیابی تولیدات داخلی و محصولات وارداتی و تأکید بر اینکه استاندارد می تواند به شفافیت، مقابله با فساد و رفع تعارضها در کشور کمک کند ادامه داد:‌ زمانی که استاندارد به درستی اعمال و تعریف نشود فضایی برای سودجویی و تولید کالا با کیفیت پایین به وجود می آید و در این راستا باید زمینه های اصلاحی کیفیت سنجی کالا و خدمات تغییرات مناسب و اساسی یابد.

معاون اول رئیس جمهور با  اشاره به اهمیت تحقیقات، انجام پژوهش ها و به روز رسانی استانداردهای سازمان ملی استاندارد، افزود:رویکرد دولت سیزدهم استانداردسازی، روان سازی و بهسازی خدمات و تولیدات است که سازمان ملی استاندارد نقشی مهم و اساسی در این زمینه دارد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه  دولت مردمی حساسیت و انتظار ویژه ای از نحوه عملکرد سازمان های ملی استاندارد و  ملی بهره وری دارد، گفت: عدم رعایت برخی استانداردها در تولیدات داخلی به نارضایتی مردم از این محصولات منجر شده است و در عین حال برخی انحصارات و تساهل و تسامح ها با برخی تولیدکنندگان داخلی به این وضعیت دامن زده است.

مخبر از سازمان ملی استاندارد خواست تا با یک همت جدی و بدون ملاحظه برای رعایت استانداردهای این سازمان در تولیدات داخلی به میدان بیاید.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

سازمان استانداردهیچ گونه مسامحه، تساهل و تسامحی با جان و مال و سلامتی مردم ندارد

,

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد جزء دستگاه هایی است که امانت های حیاتی مردم همانند جان و مال و زندگی آنان وابسته به اقدامات و مأموریت های این سازمان است، گفت: در طول دولت سیزدهم سازمان ملی استاندارد نشان داده است که هیچ گونه مسامحه، تساهل و تسامحی با جان و مال و سلامتی مردم ندارد.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: با اعمال قانونی معیارهای سازمان ملی استاندارد بسیاری از نارضایتی ها و مشکلات در کشور برچیده می شود و اگر در صادرات یک محصول به کشور خارجی استانداردها رعایت نشود حیثیت ملی خدشه دار می شود چرا که محصولات صادراتی ایران به عنوان نمادی از کشور و حیثیت بازار ایرانی است.

مخبر در این مراسم با اهدای لوح تقدیر به واحدهای تولیدی نمونه سال ۱۴۰۱ از تلاش ها و خدمات آنان تقدیر کرد.

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه