logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دولت موقت ونزوئلا برکنار می شود

دولت موقت ونزوئلا برکنار می شود
احزاب مخالف دولت ونزوئلا در حال بررسی طرح» به رهبری «خوان گوایدو» هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  نشریه فایننشال‌تایمز اعلام کرد احزاب مخالف دولت ونزوئلا در حال بررسی طرح انحلال «دولت موقت ونزوئلا» به رهبری «خوان گوایدو» هستند.

فایننشال‌تایمز این خبر را به نقل از یکی از اعضای ارشد ائتلاف مخالفان اعلام کرده و افزود هم‌اکنون ۳ حزب از ۴ حزب اصلی ائتلاف مخالفان دولت ونزوئلا از این طرح حمایت می‌کنند و این طرح به اندازه کافی رأی دارد که جدی‌تر شود.

یکی از سخنگویان خوان گوایدو هم گفته احزاب مخالف هیچ موضع روشنی درباره ادامه فعالیت دولت موقت ندارند.

به نوشته رویترز، ۱۰ حزب اصلی مخالف دولت ونزوئلا توافق کرده‌اند که در ژوئن ۲۰۲۳ انتخابات اولیه را برای انتخاب یک نامزد برای انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار کنند. انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا ۲۰۲۴ برگزار می‌شود.

مردم ونزوئلا در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۹ برای بار دوم «نیکلاس مادورو» را به عنوان رئیس‌جمهور منتخب این کشور انتخاب کردند. اما آمریکا و کشورهای غربی با وجود پیروزی مادورو و کسب اکثریت آرا، خوان گوایدو، رقیب غرب‌گرای او را به عنوان رئیس‌جمهور منتخب ونزوئلا اعلام و تحریم‌هایی را علیه دولت و مردم ونزوئلا اعمال کردند.

خوان گوایدو که در انتخابات مردمی شکست خورده بود، پس از پیروزی مادورو با تظاهرات خیابانی و تشویق هوادارانش به آشوب‌های مداوم، به دنبال سرنگونی دولت قانونی مادورو بود، اما در نهایت مادورو با کمک ارتش و حمایت‌های مردمی توانست گوایدو را منزوی و قدرت خود را تثبیت کند.

«جان بولتون» مشاور امنیت ملی دولت ترامپ اواخر تیرماه امسال در گفت‌وگویی تلویزیونی آشکارا به نقش خود در طرح‌ریزی کودتا در کشورهای خارجی اعتراف کرد.

جان بولتون در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان گفت: به عنوان کسی که در برنامه‌ریزی کودتا نه در اینجا (آمریکا) بلکه در برخی جاهای دیگر مشارکت داشتم می‌گویم که این اقدام (کودتا) نیازمند کار و وقت زیاد است.

این اظهارنظر بی‌سابقه و رسمی مقام ارشد دولت پیشین آمریکا پس از آن بیان شد که مجری سی‌ان‌ان خطاب به جان بولتون گفت ناآرامی‌ها و شورش‌های ۶ ژانویه پارسال به نوعی تلاش برای کودتا علیه جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۲ بود.

جان بولتون در ادامه در برابر اصرار مجری برای تشریح این اظهارات بی‌سابقه به نقشش برای کودتا علیه «نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونزوئلا افزود: نمی‌خواهم جزئیات آن را بیان کنم، اما تلاشی ناموفق بود.

آمریکا سابقه‌ای طولانی در انجام کودتا در کشورهای دیگر دارد، اما معمولاً مقامات این کشور هیچ‌گاه این‌گونه رسماً و آشکارا به نقش‌شان در انجام کودتا در کشورهای دیگر اعتراف نمی‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه