اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

حجت الاسلام منتظری:

ملاقات با مردم جزو وظایف مسئولان قضائی است

ملاقات با مردم جزو وظایف مسئولان قضائی است
دادستان کل کشور گفت: ملاقات با مردم جزو وظایف مسئولان قضائی است که بدون واسطه به استماع مشکلات مراجعه کنندگان و ارائه راه حل بپردازند تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور  گفت: ملاقات با مردم جزو وظایف مسئولان قضائی است که بدون واسطه به استماع مشکلات مراجعه کنندگان و ارائه راه حل بپردازند تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

وی افزود: مراجعان ملاقات مردمی امروز عمدتاً مربوط به پرونده‌های کثیرالشاکی بود و با توجه به اینکه تعداد شکات این پرونده‌ها زیاد است و به دلیل کثرت ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضا، رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی نیاز به صرف زمان زیادی دارد.

دادستان کل کشور گفت: در پرونده‌های کثیرالشاکی معمولاً عقد قرارداد با شرکت‌ها و مؤسسات خاصی انجام می‌شود که طرف مقابل یا متضرر می‌شود یا کلاهبرداری می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری بیان کرد: مشکل اصلی در پرونده‌های کثیرالشاکی این است که اموالی در اختیار ندارند تا بتوانند پاسخگو شکات باشد و حقوق شکات را بازگردانند، زیرا به دلیل سو مدیریت متضرر شده و اموال را از بین برده‌اند.

وی در ادامه گفت: یکی از بزرگترین مشکلاتی که در پرونده‌های کثیرالشاکی وجود دارد این است که اموال ضبط شده از محکومان تکافوی مطالبات شکات را ندارد درحالی که شکات حق دریافت مالشان را دارند بنابراین یکی از مشکلات اساسی جهت تأخیر در تصمیم گیری نهایی پرونده‌های کثیر الشاکی این مسئله است.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری اظهار کرد: راه حل تصمیم گیری نهایی برای پرونده‌های کثیرالشاکی این است که شکات اموالی از محکومان را معرفی و یا اینکه موجودی‌ها را به نسبت مطالبات بین خود تقسیم کنند و برای دریافت مابقی حقشان باید تا زمانی که اموالی از متهم شناسایی شود، صبر کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: به دنبال این هستم که درخواست‌های امروز به نحو قانونی و منطقی حل و فصل شود.

گفتنی است در ملاقات مردمی امروز نمایندگان تجمع شرکت تعاونی مسکن شهید بهشتی خواستار تسریع در رسیدگی و احقاق حق بودند که دادستان کل کشور در این راستا دستور پیگیری جدی و نظارت لازم بر روند رسیدگی را صادر کردند.

همچنین نمایندگان تجمع گروهی از مالباختگان پرونده موسوم به سکه ثامن در این دیدار خواستار بررسی و اجرای حکم در راستای احقاق حق مالباختگان بودند که دادستان کل کشور دستور پیگیری تکلیف مالباختگان و تهیه گزارش جامع را صادر کردند.

برخی از مراجعان خواستار رسیدگی و بررسی دقیق پرونده بودند که حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری دستور رسیدگی دقیق به پرونده‌ها را صادر کردند.

در این دیدار نمایندگان تجمع شرکت تعاونی KMB خواستار حمایت مساعدت به منظور حل و فصل و رفع مشکلشان بودند که دادستان کل جهت رسیدگی پرونده دستورات لازم را صادر کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه