logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امیرحسین محمودپور:

برای کسب مدال طلا رقابت سنگینی پیش‌رو خواهیم داشت

برای کسب مدال طلا رقابت سنگینی پیش‌رو خواهیم داشت
ملی‌پوش کشورمان گفت: با توجه به اینکه بازیهای آسیایی در پیش است مطمئنا رقیبان با آمادگی بالایی در این مسابقه حضور پیدا خواهند کرد و رقابت سنگینی پیش‌رو خواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین محمودپور ملی‌پوش روئینگ کشور که در آخرین مسابقه خود جایگاه چهاردهم جهان در مسابقات قهرمانی جهان چک را کسب کرد، در گفت‌وگو با روابط عمومی فدراسیون قایقرانی در رابطه با روند آماده‌سازی تیم ملی برای حضور در مسابقه قهرمانی آسیا توضیح داد: الان به مدت یک سال است که به صورت ممتد تمرینات خود را در اردوهای ملی دنبال می‌کنیم، آمادگی خود را پله‌پله ارتقا دادیم و در حال حاضر تقریبا به ۹۰ درصد آمادگی خود رسیده‌ایم.
او ادامه داد: دو هفته تا مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند زمان داریم و در این فرصت باقی‌مانده تمرینات خود را در فاز سرعت دنبال می‌کنیم و تست‌گیری‌های پایانی آغاز خواهد شد تا با آمادگی کامل راهی مسابقات شویم.
ملی‌پوش کشورمان در خصوص برگزاری کاپ آسیا که به میزبانی تهران برگزار شد گفت: با توجه به اینکه مسابقات کاپ آسیا قبل از مسابقات قهرمانی جهان چک برگزار شد، برنامه‌ریزی کاملی برای این مسابقات نداشتیم و بیشتر به چشم تمرینات فاز سرعت برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان به آن نگاه کردیم. حضور تیم‌های عراق، پاکستان و هند در این رقابت‌ها باعث شد که کیفیت بالایی داشته باشد و علاوه بر اینکه نتایج خوبی در این رقابت کسب کردیم، با آمادگی مطلوبی هم راهی قهرمانی جهان شدیم.
وی در خصوص رقبای ایران در مسابقه پیش‌رو بیان کرد: ماه گذشته که در مسابقات جهانی بودیم، کشورهای عراق و ژاپن هم در آن مسابقه حضور داشتند که نسبت به آنها در سطح بالاتری هستیم ولی خب باید ببینیم که امسال در مسابقات قهرمانی آسیا سایر رقیبان در چه سطحی حضور پیدا خواهند کرد.
محمودپور در پایان افزود: تیم‌های چین، هند و ازبکستان رقیبانی هستند که هر دوره روی سکو حضور دارند و با توجه به اینکه بازیهای آسیایی هم در پیش است مطمئنا با آمادگی بالایی در این مسابقه حضور پیدا خواهند کرد و رقابت سنگینی پیش‌رو خواهیم داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه