logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تتل خان در فرهنگسرای اشراق به روی صحنه می رود

تتل خان در فرهنگسرای اشراق به روی صحنه می رود
نمایش «تتل خان» نوشته کیوان ظهرابی و فریبا فاتحی نیکو و کارگردانی کیوان ظهرابی از ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۹ در سالن گلبانگ فرهنگسرای اشراق به صحنه خواهد رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایش «تتل خان» نوشته کیوان ظهرابی و فریبا فاتحی نیکو و کارگردانی کیوان ظهرابی از ۲۳ آبان ماه ساعت ۱۹ در سالن گلبانگ فرهنگسرای اشراق به صحنه خواهد رفت.

نمایش «تتل خان» که بر اساس افسانه ای کهن از گنجینه ادبیات ملی نگاشته شده حکایت پسر بچه ای یتیم، گوژپشت، زشت و بداقبال به نام تتل خان است که مردم آبادی او را موجودی نحس و شوم انگاشته و طردش کرده اند. در سحرگاهی سبز فرشتگانی، بشارت رسیدن به بهار را که کنایه از وجود لایزال الهی در این قصه است به تتل خان می دهند. پسرک سرمست از این گفت و شنود با کاروانی که به سمت خانه بهار رهسپارند همراه می شود غافل از آنکه این خود سرآغاز مواجهه او با دیو، جادوگر و پری چاه درونش خواهد بود.

بازیگرانی چون محمد عینی، ایمان درخشان فرد، حمید محمدی پور، مریم طالب لو، رعنا آقابزرگی، نفیسه یوسفی، زهره محمودی، مصطفی نجفی، بهاره بدلی، علی رضا کشوری، طاهره قاسمی، مهدی خسروی، محمد محمد قاسمی، فائزه ابزن، سانیا خورشید وند، رویا مشکانی، هستی فکراندام، ثنا حجاریان، ملینا کامه ای، رها فرزانه، مهسا سعیدی، آوا باقرزاده، ارشیدا انیشه در این نمایش به ایفای نقش می پردازند.

نمایش «تتل خان» نوشته کیوان ظهرابی و فریبا فاتحی نیکو اثری عرفانی و فولکلور با پرداختی موزیکال است که به تهیه کنندگی فریبا فاتحی نیکو به صحنه خواهد رفت. علاقه مندان می توانند علاوه بر گیشه فرهنگسرای اشراق نسبت به خرید بلیت نمایش از سایت های معتبر نیز اقدام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه