logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

برگزاری جلسه هیأت رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با معرفی اعضای جدید

برگزاری جلسه هیأت رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با معرفی اعضای جدید
رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی استفاده از ظرفیت‌های آموزش عالی در برنامه‌های فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی را ضروری دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه هیئت رئیسه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دیگر اعضا در محل این فدراسیون برگزار شد. هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی در ابتدا گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در شش ماهه اول سال جاری و برنامه‌های پیش رو ارائه کرد.

رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی گفت: با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در داشتن اماکن ورزشی و نیروهای علمی متخصص باید از ظرفیت‌های بخش‌های آموزش عالی در برنامه‌های این فدراسیون و ورزش کشور استفاده کنیم.

وی گفت: قصد داریم لیگ بسکتبال سه نفره دانشجویان را در دو سطح استانی و سراسری و در دو بخش دختران و پسران برگزار کنیم.

همچنین در این نشست خواجوی دبیرکل فدراسیون گزارشی از مسابقات جهانی دانشجویان و نتایج به دست آمده ارائه کرد.

در این جلسه داداش‌پور ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان گفت: حدود سه سال از شیوع ویروس کرونا در کشور می‌گذرد، در اسفند ماه سال گذشته با کاهش این ویروس در کشور ما در سازمان امور دانشجویان تمام تلاش خود را کردیم تا فعالیت دانشگاه‌ها به زمان قبل از کرونا بازگردد‌.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: به همین منظور اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان چهار المپیاد دانشجویی را در تابستان سال 1401 برگزار کرد‌.

معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه شورای عالی ورزش دانشگاه‌ها باید تشکیل شود، تصریح کرد: در حوزه ورزش‌های دانشگاهی ضروری است یکسری کارهای پایه‌ای انجام شود. مسئله‌ای که وجود دارد این است که ورزش دانشگاهی در کشور آنطور که باید شناخته نشده است.

داداش‌پور با بیان اینکه ورزش دانشگاهی یک ورزش پایه‌ای است، اظهار کرد: متأسفانه تا به حال سازمان برنامه و بودجه و وزارت ورزش توجه لازم را به حوزه ورزش دانشگاهی نداشته‌اند که امیدوارم جبران شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان بیان کرد: یکی از تأکیدهای بنده ایجاد لیگ‌های دانشگاهی است تا براساس آن بتوانیم به شناسایی استعدادهایی دانشجویی که تاکنون شناخته نشده‌اند، دست یابیم.

معاون وزیر علوم با بیان اینکه ضرورت دارد بخشی از اوقات فراغت دانشجویان را به ورزش اختصاص دهیم، تصریح کرد: بخشی از دانشگاه‌های ما دارای ظرفیت‌های زیرساختی بزرگی هستند بنابراین لازم است از این ظرفیت‌ها بیش‌ از پیش استفاده کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها نیازمند نشاط هستند و این مهم با ورزش قابل دست‌یابی است. تمام این فعالیت‌ها سبب می‌شود تا ما به شناسایی و تربیت جوانان که استعدادهای آنها ناشناخته باقی مانده‌ است، دست یابیم و در نهایت پس از رشد و پرورش آنها به ظرفیت‌سازی برای ورزش ملی برسیم.

در این نشست دکترمهدی شهبازی، دکتر امیرعباس لشگری، دکتر محمدرسول خدادادی، دکتر مسعود گنجی، سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی، دکتر سیدعلی‌اکبر هاشمی جواهری، دکتر حمیدرضا طاهری، سیدابوالفضل تجلی، دکتر همت‌اله بسطامی و مهدی مقدم‌منش، دکتر ابراهیم علی‌دوست، دکتر زهرا سلمان و مهرداد عنبریان به‌عنوان اعضای هیئت رئیسه جدید فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی معرفی شدند و احکام انتصاب آنها توسط دکتر داداش‌پور معاون وزیر علوم تقدیم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه