logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در حاشیه سمینار سالانه افسران صدور مجوز باشگاه‌های لیگ برتر؛

هشدار نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال برای صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها/ قنبرزاده: برای توسعه فوتبال تمام قد کنار باشگاه‌ها هستیم

هشدار نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال برای صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها/ قنبرزاده: برای توسعه فوتبال تمام قد کنار باشگاه‌ها هستیم
نایب‌رئیس دوم فدراسیون فوتبال گفت: فدراسیون فوتبال تمام قد در کنار باشگاه‌هاست تا بتواند شرایط را به گونه‌ای فراهم کند که باعث رشد و توسعه فوتبال کشور شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، سمینار سالانه افسران صدور مجوز باشگاه‌های لیگ برتر با حضور منصور قنبرزاده، نایب رییس دوم فدراسیون و محمدرضا ساکت، عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال، مصطفی زارعی، مدیر صدور کمیته صدور مجوز باشگاهی و ۱۲۰ نماینده از استان‌های کشور صبح امروز از ساعت ۸:۳۰ در هتل آکادمی صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

منصور قنبرزاده، نایب‌رئیس دوم فدراسیون فوتبال پس از این سمینار اظهار داشت: بحث صدور مجوز باشگاه ها با توجه به شرایط جدید، بسیار مهم و حیاتی است. سابقه مجوز حرفه ای به سال ۸۹-۹۰ باز می‌گردد اما اکنون در این مدت فعالیتهای بسیار مهمی در زمینه مجوز حرفه ای برای باشگاهها صورت گرفته تا فوتبال در مسیر رشد و توسعه قرار گیرد. بسیاری از کشورهای منطقه و باشگاه به درستی بحث صدور مجوز حرفه ای را انجام داده و با توجه به شرایط شان وضعیت خود را پیش بردند. یکی از مباحثی که کنفدراسیون فوتبال آسیا با دید اغماض به آن نگاه می کرد نبود مالکیت و انسجام بود. مسائل باید حل می‌شد و پس از گذشت یک دهه شرایط فرق کرده و بحث استانداردها شدیدتر شده.

,
وی در ادامه بیان داشت موضوع مالیات باشگاه‌ها، بحث حقوقی، صورتهای مالی و ساختار باشگاه‌ها یکی از مهمترین بحث های صدور مجوز حرفه ای است که اگر نتوانیم خودمان را با این امر وفق دهیم، صدور مجوز حرفه ای ملی و بین المللی با خطر جدی رو به رو خواهد بود و باشگاه‌ها با مشکل مواجه می شوند. همانطور که می دانید سال گذشته برای  کمیته صدور مجوز حرفه ای این اتفاق افتاد و این کمیته تعلیق شد که با تلاش‌های رئیس فدراسیون و زارعی این تعلیق از بین رفته.
,
 
,
قنبرزاده در پایان گفت: در گذشته همکاران ما این امر را با ممیزی های خاصی انجام دادند و با یک شرکت خارجی شرایط را کنترل می‌کردند که این کار درست نبود. اما اکنون این کار توسط زارعی و همکارانش در حال رفع و اجراست که  امیدوارم از این پس شاهد اتفاقات بهتری باشیم. طی سنوات گذشته در ساختار باشگاه‌ها تشکیلات صدور مجوز حرفه ای بسیار کمرنگ بود یا اصلا نبود. فدراسیون فوتبال تمام قد در کنار باشگاه‌هاست تا بتواند شرایط را به گونه‌ای فراهم کند که باعث رشد و توسعه فوتبال کشور شود. در آسیا از لحاظ مادی و معنوی فوتبال ایران حرف اول را می زند و مطمئنا اگر ما با تعلیق در آسیا مواجه می‌شدیم، شاهد خسران زیادی در فوتبال هستیم. بر همین اساس از هیچ تلاشی دریغ نمی کنیم تا بتوانیم در مسیر رشد و توسعه فوتبال قرار بگیریم.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه