logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئول مرکز فضای مجازی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه:

برگزاری رویداد تولیدمحتوا نقطه عطفی برای شناسایی افراد صاحب ایده است

برگزاری رویداد تولیدمحتوا نقطه عطفی برای شناسایی افراد صاحب ایده است
سعید کریمی گفت: بر اساس تجربه سالهای قبل رویداد تولیدمحتوا نقطه عطفی جهت شناسایی افراد توانمند و معرفی و شناسایی شرکت های برنامه نویسی است که گامی در جهت اشتغالزایی خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، سعید کریمی در مراسم افتتاحیه مرحله استانی چهارمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال استان کرمانشاه اظهار داشت: برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال فرصتی گرانبها و ارزشمند جهت استعدادیابی  و شکوفایی ایده ها در عرصه رسانه است.

مسئول مرکز فضای مجازی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه افزود: بر اساس تجربه سالهای قبل چنین رویدادهایی نقطه عطفی جهت شناسایی افراد توانمند و معرفی و  شناسایی شرکت های برنامه نویسی است که گامی در جهت اشتغالزایی خواهد بود.

وی تصریح کرد: در چهارمین رویداد تولیدمحتوای دیجیتال استان کرمانشاه ۱۶ تیم حضور دارند که برای اولین بار سه تیم بازی سازی در این رویداد شرکت کرده اند.

کریمی خاطرنشان کرد: رویداد مردمی تولید محتوای دیجیتال در سه بخش کلیپ و ویدیوهای موبایلی، عکس و عکس‌نوشته و پوستر و آثار گرافیکی با موضوعات "کرمانشاه سینه ستبر ایران اسلامی"، "ظرفیت های گردشگری" و " وحدت ادیان و مذاهب" برگزار می شود.

کریمی با اشاره به اینکه امروزه کسب و کار در فضای مجازی جزو مشاغل جذاب و پردرآمد است؛ افزود: اگر نگاهی گذرا به آگهی های سایت‌های کاریابی داشته باشیم مملو از آگهی های جذب برنامه نویس است.

این مسئول با اشاره به اینکه ظرفیتهای بزرگی در این فضا وجود دارد از جمله جوانان نخبه در این عرصه، تصریح کرد: ما وظیفه داریم در عرصه رسانه ای با تولیدمحتوای تراز انقلاب جوانان را آموزش بدهیم؛ تشویق و از آنها حمایت کنیم.

کریمی در پایان خاطرنشان کرد:  ۶ داور تولیدات را داوری خواهند کرد و برای نفرات اول تا سوم به ترتیب جوایز هفت، پنج و دو میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.

 

انتهایی پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه