logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سردار شریف:

حوادث اخیر نشان داد ارتقای سواد رسانه‌ای بیش از گذشته اهمیت یافته است

حوادث اخیر نشان داد ارتقای سواد رسانه‌ای بیش از گذشته اهمیت یافته است
سخنگوی سپاه پاسداران،‌ ایران قوی را نقطه عصبانیت و استیصال دشمن دانست و گفت: حوادث اخیر نشان داد ارتقای سواد رسانه‌ای جامعه به ویژه در مواجهه با فضای مجازی بیش از گذشته اهمیت یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه در شهرری در جمع خبرنگاران در سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران افزود: اهمیت کار رسانه‌ای هر روز بیش از گذشته اهمیت خود را نشان می‌دهد، چرا که در چنین میدانی، جنگ کم‌هزینه‌تر و با تلفات و تبعات کمتری می‌توان وارد مبارزه شد.

وی یادآورشد: در جنگ رسانه‌ای، با فضایی نرم و لطیف دشمنان تلاش می‌کنند تا با بهره‌گیری از نواقص و خلاءهای موجود به کشور هدف ضربه بزنند، در حالی که در گذشته با خشونت و خونریزی اهداف و مقاصد خود را دنبال می‌کردند.

سخنگوی سپاه گفت: دشمن در حال بهره‌گیری از تمامی ظرفیت خود برای تاثیرگذاری بر جمعیت هدف است و آنها را در معرض تهاجم فرهنگی و ترکیبی سازمان یافته قرار داده‌اند و به طور مدام تلاش می‌کند تصویر دلخواه خود را به ذهن آنان متبادر کند.

سردار شریف با اشاره به اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر و رویکردهای مطرح شده نسبت به آن ادامه داد: بسیاری از افراد این درگیری‌ها را مسئله‌ای داخلی می‌دانند، در حالی که شواهد و قرائن از جمله موضع‌گیری‌ها و ملاقات‌های مقامات رسمی دولت‌های خارجی با برخی لیدرهای رسانه‌ای اغتشاشات اخیر نشان دهنده یک طراحی خارجی برای تجزیه و براندازی ایران اسلامی است. جبهه ضدانقلاب و معاندین باید متوجه باشند با انقلابی بزرگ مواجه هستند که برای به ثمر نشستن آن صدها هزار شهید تقدیم شده است، شهدایی که با اندیشه و محبوبیت در عرصه جنگ تحمیلی، دفاع از حرم و صیانت از امنیت ملی حضور یافته‌اند و به شهادت رسیده‌اند.

سردار شریف به حضور تعداد معدودی نوجوان و جوان فریب خورده در حوادث اخیر اشاره و اضافه کرد: این افراد با هیاهوی بدون مبنای فضای مجازی به میدان آمده‌اند، در حالی که این انقلاب طی ۴۳ سال گذشته، بحران‌های مختلفی را پشت سر گذاشته و بر همه آنها فائق آمده است.

سخنگوی سپاه، ایران قوی را نقطه عصبانیت و استیصال دشمن توصیف و با تاکید بر اهمیت ارتقای سواد رسانه‌ای جامعه به ویژه در مواجهه با فضای مجازی تصریح کرد: حوادث اخیر نشان داد باید بیش از پیش براهمیت افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای ملت ایران واقف و برای افزایش اطلاعات و توانایی‌های آنان در این عرصه اقدام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه