logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تنیس روی میز کاپ آسیا| دست نوشاد از مدال کوتاه ماند

تنیس روی میز کاپ آسیا| دست نوشاد از مدال کوتاه ماند
نوشاد عالمیان با شکست مقابل حریف چین تایپه ای در مرحله 1/4 پایانی کاپ آسیا از رسیدن به مدال بازماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز؛ در ادامه مسابقات کاپ آسیا، نوشاد عالمیان تنها نماینده تنیس روی میز کشورمان در این مسابقات در مرحله ۱/۴ پایانی به مصاف چوآنگ چی یوآن از چین تایپه با رتبه بندی ۱۶ دنیا رفت و با نتیجه ۴ بر ۲ شکست خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

عالمیان در گیم اول ۱۱ بر ۷ بازی را واگذار کرد، در گیم دوم ۱۱ بر ۷ به سود نوشاد بازی ادامه یافت، در گیم سوم و چهارم نیز حریف چین تایپه ای با نتایج مشابه ۱۱ بر ۷ بازی را به نفع خود پایان داد، در گیم پنجم نماینده شایسته پینگ پنگ ایران ۱۱ بر ۶ به پیروزی دست یافت و در پایان در گیم ششم حریف چین تایپه ای با حساب ۱۱ بر ۹ بازی را به سود خود پایان داد تا در مجموع با حساب ۴ بر ۲ این بازی به سود چو آنگ چی یوآن از چین تایپه خاتمه پیدا کند.

,

نوشاد در اولین بازی خود در کاپ آسیا دست به کاری بزرگ زده بود و توانست لین گائویان دارای رتبه بندی ۱۳ دنیا و دارنده چندین مدال طلای جهان را از پیش رو بردارد اما با شکست مقابل این حریف سرسخت چین تایپه ای از رسیدن به مدال کاپ آسیا بازماند.

,

رقابت های تنیس روی میز کاپ آسیا از ۲۶ تا ۲۹ آبان ماه به میزبانی بانکوک تایلند در جریان است.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه