logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کرمانشاه خبر داد؛

پیش بینی صادرات ۱۵۰ هزار رأس دام زنده تا پایان سال در کرمانشاه

پیش بینی صادرات ۱۵۰ هزار رأس دام زنده تا پایان سال در کرمانشاه
سیروس نوروزی با اشاره به صدور مجوز صادرات دام زنده، گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان سال صادرات دام زنده در استان کرمانشاه به 150 هزار راس برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سیروس نوروزی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، با اشاره به از سرگیری صادرات دام زنده در استان کرمانشاه، اظهار داشت: صادرات دام زنده یکی از روش های افزایش درآمد دامداران و رونق اقتصادی کشور است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: از شهریورماه سالجاری تاکنون حدود 43 هزار راس دام زنده سبک از استان کرمانشاه به خارج از کشور صادر شده است و با توجه به صدور مجوز  پیش بینی می‌شود تا پایان سال این صادرات به 150 هزار راس برسد.  

وی با اشاره به اینکه دام‌های زنده سبک باید گوسفند نر مازاد بوده و بیش از 40 کیلوگرم وزن داشته باشند، خاطرنشان کرد: صادرات در توسعه دامپروری استان بسیار اثر گذار است و موجب انگیزه فعالیت دامداران می شود.

نوروزی در ادامه به بازار پسندی گوسفند نژاد سنجابی در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس اشاره کرد و افزود: ، ارزش گوسفند نژاد سنجابی سه برابر دیگر نژادها است لذا باید برای تصاحب این بازارها برنامه ریزی کنیم.           

 این مسئول با بیان اینکه طبق دستورالعمل صادرات دام های مولد ممنوع است، تصریح کرد: دام های صادراتی باید پلاک کوبی شده و دوره قرنطینه را با تائیدیه دامپزشکی استان گذرانده باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به نقش موثر شبکه تعاون روستایی در تنظیم بازار اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در صورت صدور مجوز، شبکه تعاونی‌های روستایی استان آمادگی لازم برای صادرات بیشتر را دارد.

گفتنی است؛ طبق دستورالعمل صادرات دام های مولد ممنوع است و از طرفی باید صادرکنندگان دارای تائیدیه اهلیت سنجی از سامانه اعتبار سنجی صادر کنندگان و فاقد تعهد ارزی باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه