logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع):

دشمنان انقلاب بویی از اسلام و انسانیت نبرده‌اند

دشمنان انقلاب بویی از اسلام و انسانیت نبرده‌اند
سردار اکبری گفت: با تحریک دشمنان انقلاب اسلامی و عوامل داخلی، اغتشاشگران در روزهای گذشته با کوکتل مولوتف به لکوموتیورانان قطار باری راه آهن مبارکه - اصفهان حمله کردند، که یکی از هم‌استانی‌های عزیزمان در این جنایت وحشیانه صورت گرفته از سوی داعشی مسلکان، به شهادت رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری از تشییع پیکر مطهر شهید خدمت "شهید یزدان قجری" در شهرستان بروجن خبرداد و گفت: با تحریک دشمنان انقلاب اسلامی و عوامل داخلی، اغتشاشگران در روزهای گذشته با کوکتل مولوتف به لکوموتیورانان قطار باری راه آهن مبارکه - اصفهان حمله کردند، که یکی  از هم استانی های عزیزمان در این جنایت وحشیانه صورت گرفته از سوی داعشی مسلکان، به شهادت رسید. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

سردار اکبری افزود: شهادت این شهید عزیز از قشر کارگری و زحمتکش جامعه آشکار کرد، که فتنه گران به بهانه های واهی می خواستند عقده خود را نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان دهند و هیچ پایبندی به اصول انسانی ندارند و بویی از اسلام و انسانیت نبرده اند.

وی ادامه داد: اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده داغدار این شهید بزرگ و ضمن محکومیت این حرکات ددمنشانه و خبیثانه، از امت ولایتمدار و شهیدپرور استان چهارمحال و بختیاری بخصوص مردم شریف بروجن دعوت می کنم با حضور پرشور خود در تشییع پیکر مطهر شهید یزدان قجری، که در روز پنجشنبه 3آذرماه رأس ساعت 9:30 صبح از از محل بلوار مدرس، حسینیه ثارالله (سپاه قدیم)  به سمت گلزار شهدای شهر بروجن برگزار می شود حضور یافته و بار دیگر مشت محکمی بر دهان یاوه گویان بزنند.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه