اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه مطرح کرد؛

کشت کلزا محصولی برای برون رفت از تنش آبی/ افزایش ۳۰۰ هکتاری سطح زیرکشت

کشت کلزا محصولی برای برون رفت از تنش آبی/ افزایش ۳۰۰ هکتاری سطح زیرکشت
علی چاله چاله با اشاره به اهمیت کشت کلزا گفت: در حال حاضر ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت کلزا قرار دارد که نسبت به سال گذشته ۳۰۰ هکتار افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، توسعه کشت کلزا در مزارع استان کرمانشاه علاوه بر صرفه اقتصادی برای کشاورزان و تحقق اقتصاد مقاومتی موجب حفظ منابع ابی نیز خواهد بود.

حجم زیادی از سفره های زیر زمینی کرمانشاه طی سالیان گذشته به علت کمبود بارش باران و کشت محصولات پر آب بر از دست رفته است.  

بنابراین اصلاح الگوی کشت یکی از راهکارهای دولت برای مدیریت منابع آب و عبور از تنش های اخیر الزامی است و کشاورزان هم با همکاری در این برنامه باید کشت محصولات کم آبر مانند دانه روغنی کلزا را در برنامه خود قرار دهند.

علی چاله چاله اظهار داشت: کلزا یکی از دانه های روغنی است که پس از غلات جزو مخصولات استراتژیک محسوب می شود که سال گذشته حدود هزار و 900 هکتار از اراضی استان کرمانشاه به کشت این محصول اختصاص یافت.

رئیس سازمان جهادکشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه حمایت از کشت این محصول در دستور کار این سازمان قرار دارد، خاطرنشان کرد: توسعه کشت این محصول می‌تواند بی‌نیازی کشور از واردات دانه‌های روغنی را به دنبال داشته باشد لذا خرید  این محصول تضمینی است.

وی گفت: در حال حاضر 2 هزار و 200 هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت کلزا قرار دارد که نسبت به سال گذشته 300 هکتار افزایش داشته است.

چاله چاله به اهمیت کشت دانه‌ روغنی کلزا اشاره کرد و تصریح کرد: این دانه روغنی با قرار گرفتن در تناوب کشت کشاورزان هم از نظر اقتصادی به صرفه است و هم باعث افزایش توان زمینهای کشاورزی می شود و همچنین به حفظ آب سفره های آب زیرزمینی کمک می کند.

وی خاصیت سازگاری با محیط، کنترل علف‌های هرز، استفاده بهینه از رطوبت و بارندگی، مقاوم به سرما، برداشت زودهنگام و در نتیجه آماده شدن زمین برای کشت دوم و داشتن حدود ۴۰ درصد روغن بسیار با کیفیت از دیگر مزایای توسعه کشت کلزا عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه