logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان:

قاچاقچی سوخت در سیستان و بلوچستان به پرداخت ۲۲میلیارد ریال محکوم شد

قاچاقچی سوخت در سیستان و بلوچستان به پرداخت ۲۲میلیارد ریال محکوم شد
موسی عباس زاده محمودی از کشف میزان ۲۰ هزار و ۴۰۰ لیتر سوخت قاچاق و محکومیت میلیاردی متخلف در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، موسی عباس زاده محمودی، مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان بیان کرد: مأمورین پلیس آگاهی شهرستان زاهدان مستقر در ایست بازرسی در حین کنترل ترددها در بازرسی از یک دستگاه خودروی کامیون تانکردار موفق به کشف مقدار ۲۰ هزار و ۴۰۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون, ،,

وی گفت: در همین راستا با تحویل سوخت به انبار شرکت نفت شهرستان زاهدان و توقیف ماشین متهم جهت رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی مرکز استان معرفی شد.

عباس زاده محمودی تصریح کرد: با ارجاع پرونده به شعبه چهارم تعزیرات حکومتی شهرستان زاهدان متهم طی برگ احضاریه جهت بازجویی در شعبه حاضر شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: درهمین راستا رئیس شعبه چهارم بدوی شعبه صالح به رسیدگی پرونده با عنایت به اقرار متهم و عدم ارائه مدارک و مستندات قانونی اتهام قاچاق سوخت را محرز دانست و از همین حیث راننده متخلف را علاوه بر ضبط سوخت های کشف شده به میزان ۲۲ میلیارد و ۷۶۵ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.
 
انتهای پیام/
 

,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه