logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر کرمانشاه:

ماشین آلات شهرداری کرمانشاه خارج از رده محسوب می شوند/ ضرورت افزایش حقوق کارگران شهرداری

ماشین آلات شهرداری کرمانشاه خارج از رده محسوب می شوند/ ضرورت افزایش حقوق کارگران شهرداری
هاشم درویشی گفت: اکنون عمر دستگاه ها و تجهیزات شهرداری کرمانشاه به بیش از ۱۵ سال می رسد و این دستگاه ها از نظر کارایی خارج از رده محسوب می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، هاشم درویشی در مراسم مانور ماشین آلات و تجهیزات ستاد برف روبی شهرداری کرمانشاه، اظهار داشت: در این دوره شهرداری کرمانشاه بیشترین لوایح به تصویب رسیده و اقدامات عمرانی خوبی از جمله احداث رینگ دوم شرقی، پروژه های مرتبط با توسعه فضای سبز، مدیریت پسماند و... اتجام شده است‌.
 
وی با اشاره به آمادگی های زمستانی شهرداری، افزود: توپوگرافی استان کرمانشاه به گونه ای است که آب‌های سطحی را در خود نگه نمی دارد و در اصطلاح به کاسه وارونه معروف است و همین موضوع منشا حوادث طبیعی چون وقوع سیلاب و... است.

 درویشی گفت: شهرک های حاشیه نشین و مناطقی که از نظر سطح ارتفاع پایین تر هستند، به دنبال افزایش نزولات جوی آسیب بیشتری می بینند.

 رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرمانشاه تصریح کرد: اگرچه در ظاهر نیروهای خدماتی و پاک بانان نسبت به برف روبی شهر اقدام می کنند اما یک برنامه ریزی تخصصی به منظور امداد رسانی انجام شده است.

درویشی با بیان اینکه کارهای محول شده به نیروهای خدماتی و پاک بان بسیار اما مزایای آنها اندک است، گفت: در هیئت تطبیق اجازه افرایش حقوق نیروهای خدماتی را نمی دهند.

 وی افزود: اکنون دریافتی ۱۵ میلیون تومان به صورت ماهیانه به عنوان خط فقر تعریف شده  درحالی که کارگران شهرداری ماهیانه حقوق پنج تا شش میلیون تومانی دریافت می کنند.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرمانشاه گفت: اگرچه ممکن است هیئت تطبیق به صورت تخصصی به متن قانون افزایش حقوق کارگران توجه کند اما برخی موضوعات بر قانون تفوق دارند که با توجه به تورم و گرانی موجود افزایش حقوق نیز از این قاعده مستثنی نیست.

درویشی با بیان اینکه در حوزه مدیریت خدمات شهری اقدامات خوبی انجام گرفته، خاطرنشان کرد: بانوان پشت پرده انجام اقدامات تخصصی قرار دارند.

وی افزود: به کارگیری دانش و برنامه ریزی در عرصه مدیریت خدمات شهری به ماشین آلاتی بروز نیازمند است درحالی که اکنون عمر دستگاه ها و تجهیزات موجود به بیش از ۱۵ سال می رسد و از نظر کارایی خارج از رده  محسوب می شوند.

درویشی گفت: همچنین در استفاده از ماشین آلات تخصصی به کارگیری راننده و کاربر متخصص ضرورت دارد.

 وی با اشاره به وسعت شهر کرمانشاه، افزود: شهرکهایی که ارتباطی با شهر ندارند نیز از شهرداری انتظار دریافت خدمات دارند.

 خریداری پله ای نادر در کرمانشاه با ۵۳ میلیارد تومان اعتبار

درویشی با بیان اینکه در آتش نشانی مشکلات فراوانی وجود دارد، خاطرنشان کرد: پله ای مجهز و نادر با ارتفاع ۳۲ متر و اعتبار ۵۳ میلیارد تومان برای استان کرمانشاه خریداری شده است.
 
وی خواستار چاره اندیشی برای افزایش حقوق پرسنل در هیئت تطبیق شد و افزود: کارگران شهرداری از کمترین مزایای خدماتی برخوردار هستند.

درویشی مجموعه شهرداری را از خدوم ترین نهادها دانست و گفت: مانور پدافند غیرعامل و دفاع غیرنظامی یادگاری ماندگار است.

 

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, خریداری پله ای نادر در کرمانشاه با ۵۳ میلیارد تومان اعتبار, خریداری پله ای نادر در کرمانشاه با ۵۳ میلیارد تومان اعتبار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه