آیتالله دری نجفآبادی:
برخورد قاطع با جنایتکاران دستور قرآن و شرع مقدس است/ شجره طیبه ایمان و ولایت برگرفته از مکتب فاطمیه است
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با تأکید بر اینکه برخورد با جنایتکاران و افرادی که در جامعه نا امنی ایجاد می کنند یک ضرورت مهم و دستور قرآن و شرع مقدس است گفت: اغتشاش گرانی که حافظان امنیت را به شهادت می رسانند بر خلاف منافع مردم و کشور عمل می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی نماینده ولیفقیه در استان مرکزی صبح امروز در کلاس درس اخلاق مدیران گفت: ایام شهادت حضرت زهرا(س) فرصتی مناسب برای پرداختن به مکتب فاطمی و فاطمی عمل کردن است و اساس فاطمیه دفاع از ولایت و حقیقت اهل بیت(ع) است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,دری نجف آبادی اظهار کرد: جهاد تبیین برای دفاع از ارزش های اسلامی در برابر جریان های انحرافی مهمترین پیام سیره حضرت زهرا(س) است و ما امروز باید در این مسیر ثابت قدم باشیم و استوارانه گام برداریم و ملتی که الگوی حضرت زهرا(س) دارد تسلیم نمی شود و در برابر زورگویان عالم و بی بند و باری سازش نخواهد کرد.
وی ادامه داد: اهل بیت(ع) چراغ راه بشریت و بستر کمال و سعادت انسان ها است و پایه گذاری عمیق جامعه اسلامی و شجره طیبه ایمان و ولایت برگرفته از مکتب فاطمیه است.
امام جمعه اراک با اشاره به اینکه ملت ایران در دانشگاه عالی اهل بیت(ع) رشد و تربیت کرده و امروز به برکت مکتب علوی، فاطمی، حسینی و مهدوی به اقتدار و پیشرفت رسیده و در طول تاریخ حماسه آفرینی می کند بیان کرد: آینده ملت ایران به برکت انقلاب اسلامی درخشان است و می تواند قله های بلند را فتح کند.
دری نجف آبادی افزود: وحدت کلمه و انسجام رمز موفقیت ملت ایران است و تقویت وحدت سرمایه گذاری برای حیات و پیشرفت جامعه است و وحدت توطئه های دشمنان برای ضربه زدن به پایه های اسلام و انقلاب رو خنثی و بی اثر خواهد کرد و نقشه های شیطانی آنها را برملا می کند.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: عربستان سعودی به پشتوانه آمریکا نقشه های شیطانی برای ضربه زدن به امنیت، اقتدار و وحدت ملت ایران داشت و آنها از اقتدار و پیشرفت و حرکت روبه جلوی ایران اسلامی عصبانی هستند و بدین جهت از اغتشاش گران حمایت می کند.
وی با تاکید بر اینکه برخورد با جنایت کاران و افرادی که در جامعه نا امنی ایجاد می کنند یک ضرورت مهم و دستور قرآن و شرع مقدس است گفت: اغتشاش گرانی که حافظان امنیت را به شهادت می رسانند بر خلاف منافع مردم و کشور عمل می کنند.
امام جمعه اراک با اشاره به اینکه امنیت و آرامش حق طبیعی و قانونی ملت ایران و آحاد جامعه است و کسی نمی تواند این حق را از آنها سلب کند اظهار کرد: اغتشاش گرانی که نا امنی ایجاد کردند در زمین دشمنان بودند و پازل آنها علیه ملت و انقلاب را تکمیل کردند و آنها جرم مرتکب شدند و لذا برخورد قاطعانه با آنها یک ضرورت مهم است.
وی افزود: ملت ایران نسبت به توطئه های دشمنان هوشیار و آگاه است و باید با جهاد تبیین ، آگاهی دادن به جوانان و نوجوانان و البته جبران کمبودها و خلاء ها مشکلات را برطرف کرد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: تلاش جهادی و خدمت رسانی صادقانه به مردم وظیفه آحاد مسئولین و مدیران در نظام اسلامی است و از طرفی ملت ایران در دفاع از حق و ارزش های اسلامی همواره آماده است و در این مسیر مقدس با شهادت طلبی گام برمی دارد و زیر بار توطئه های دشمنان نمی رود.
دری نجف آبادی یادآور شد: به برکت هدایت های مقام معظم رهبری و مجاهدت های ملت در بخش های مختلف کارنامه انقلاب درخشان و قابل دفاع است و باید اقدامات و دستاوردهای عظیم را برای جوانان تبیین کرد.
وی گفت: نادیده گرفتن خدمات عظیم انقلاب و پیشرفت های کشور در بخش های مختلف ظلم به آینده جوانان است و نباید به بهانه برخی مشکلات اصل نظام را زیر سوال برد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی ادامه داد: جمهوری اسلامی به زورگویان عالم و دلقک های غرب باج نمی دهد و در برابر ظلم و ستم بدخواهان عالم سکوت نمی کند و آنها را به هیچ عنوان حمایت نخواهد کرد.
امام جمعه اراک خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح پناهگاه امن ملت ایران هستند و در کنار دستگاه قضایی از امنیت و اقتدار کشور قاطعانه دفاع خواهند کرد.
انتهای پیام/
دری نجف آبادی اظهار کرد: جهاد تبیین برای دفاع از ارزش های اسلامی در برابر جریان های انحرافی مهمترین پیام سیره حضرت زهرا(س) است و ما امروز باید در این مسیر ثابت قدم باشیم و استوارانه گام برداریم و ملتی که الگوی حضرت زهرا(س) دارد تسلیم نمی شود و در برابر زورگویان عالم و بی بند و باری سازش نخواهد کرد.
,وی ادامه داد: اهل بیت(ع) چراغ راه بشریت و بستر کمال و سعادت انسان ها است و پایه گذاری عمیق جامعه اسلامی و شجره طیبه ایمان و ولایت برگرفته از مکتب فاطمیه است.
,امام جمعه اراک با اشاره به اینکه ملت ایران در دانشگاه عالی اهل بیت(ع) رشد و تربیت کرده و امروز به برکت مکتب علوی، فاطمی، حسینی و مهدوی به اقتدار و پیشرفت رسیده و در طول تاریخ حماسه آفرینی می کند بیان کرد: آینده ملت ایران به برکت انقلاب اسلامی درخشان است و می تواند قله های بلند را فتح کند.
,دری نجف آبادی افزود: وحدت کلمه و انسجام رمز موفقیت ملت ایران است و تقویت وحدت سرمایه گذاری برای حیات و پیشرفت جامعه است و وحدت توطئه های دشمنان برای ضربه زدن به پایه های اسلام و انقلاب رو خنثی و بی اثر خواهد کرد و نقشه های شیطانی آنها را برملا می کند.
,نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: عربستان سعودی به پشتوانه آمریکا نقشه های شیطانی برای ضربه زدن به امنیت، اقتدار و وحدت ملت ایران داشت و آنها از اقتدار و پیشرفت و حرکت روبه جلوی ایران اسلامی عصبانی هستند و بدین جهت از اغتشاش گران حمایت می کند.
,وی با تاکید بر اینکه برخورد با جنایت کاران و افرادی که در جامعه نا امنی ایجاد می کنند یک ضرورت مهم و دستور قرآن و شرع مقدس است گفت: اغتشاش گرانی که حافظان امنیت را به شهادت می رسانند بر خلاف منافع مردم و کشور عمل می کنند.
,امام جمعه اراک با اشاره به اینکه امنیت و آرامش حق طبیعی و قانونی ملت ایران و آحاد جامعه است و کسی نمی تواند این حق را از آنها سلب کند اظهار کرد: اغتشاش گرانی که نا امنی ایجاد کردند در زمین دشمنان بودند و پازل آنها علیه ملت و انقلاب را تکمیل کردند و آنها جرم مرتکب شدند و لذا برخورد قاطعانه با آنها یک ضرورت مهم است.
,وی افزود: ملت ایران نسبت به توطئه های دشمنان هوشیار و آگاه است و باید با جهاد تبیین ، آگاهی دادن به جوانان و نوجوانان و البته جبران کمبودها و خلاء ها مشکلات را برطرف کرد.
,نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: تلاش جهادی و خدمت رسانی صادقانه به مردم وظیفه آحاد مسئولین و مدیران در نظام اسلامی است و از طرفی ملت ایران در دفاع از حق و ارزش های اسلامی همواره آماده است و در این مسیر مقدس با شهادت طلبی گام برمی دارد و زیر بار توطئه های دشمنان نمی رود.
,دری نجف آبادی یادآور شد: به برکت هدایت های مقام معظم رهبری و مجاهدت های ملت در بخش های مختلف کارنامه انقلاب درخشان و قابل دفاع است و باید اقدامات و دستاوردهای عظیم را برای جوانان تبیین کرد.
,وی گفت: نادیده گرفتن خدمات عظیم انقلاب و پیشرفت های کشور در بخش های مختلف ظلم به آینده جوانان است و نباید به بهانه برخی مشکلات اصل نظام را زیر سوال برد.
,نماینده ولیفقیه در استان مرکزی ادامه داد: جمهوری اسلامی به زورگویان عالم و دلقک های غرب باج نمی دهد و در برابر ظلم و ستم بدخواهان عالم سکوت نمی کند و آنها را به هیچ عنوان حمایت نخواهد کرد.
,امام جمعه اراک خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح پناهگاه امن ملت ایران هستند و در کنار دستگاه قضایی از امنیت و اقتدار کشور قاطعانه دفاع خواهند کرد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه