logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

جذب مربیان جدید در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش/دنبال احیای دانشگاه فرهنگیان هستیم

جذب مربیان جدید در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش/دنبال احیای دانشگاه فرهنگیان هستیم
یوسف نوری با بیان اینکه احیای فعالیت‌های پرورشی در مدارس با توجه ویژه دنبال می‌شود، گفت: تعدادی مربیان جدید در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای تغییرات اساسی در آموزش و پرورش جذب خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، یوسف نوری در دیدار با نماینده ولی فقیه درمازندران ضمن گرامیداشت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) و تحسین اهتمام ویژه نماینده ولی فقیه درمازندران نسبت به بالندگی دستگاه تعلیم و تربیت استان اظهار کرد: به دلیل اینکه فرهنگ در جامعه ما محور قرار نگرفت و اقتصاد تقلیدی محور شد دچار چالش هایی شده ایم و نتیجه مثبتی از پیاده سازی این نوع اقتصاد شاهد نبوده این اما در حوزه فرهنگ علی رقم کاستی ها نتایج مثبتی را دیده ایم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری از سال ۱۳۸۱بحث جنبش نرم افزاری را بعنوان یک کار فرهنگی شروع کردند حاصل آن شد تولیدات دانش بنیان و کار فرهنگی انجام شد.

وی با بیان اینکه اگر به آموزش و پرورش هم همینگونه توجه می شد در خرده نظام های ما به جای توجه به اقتصاد توجه به فرهنگ می شد مطمئنا در این حوزه موفق بودیم، گفت: متاسفانه قانون بودجه مبتنی براقتصاد است اگر مبتنی برفرهنگ باشد یقینا توفیقاتی در بخش اقتصاد هم حاصل خواهد شد.

نوری با بیان اینکه به طور نمونه دانشگاه فرهنگیان اساسا ماموریت گرا نیست و دانش آموختگان با معدل ۱۰ فارغ التحصیل می شدند اما به تدریج داریم ریل گذاری می کنیم و برای احیا فرهنگ و آموزش در کشور در تلاش هستیم، خاطرنشان شد: یکی از قطعات منظومه سند تحول بنیادین آمزوش و پرورش احیای دانشگاه فرهنگیان است،.

نوری بیان کرد: در بحث برخی کتب درسی و هنرستان ها مشکلات متعددی وجود دارد که باید با برنامه ریزی اصولی محتوای ایرانی در آموزش و پرورش بیشتر بکار گرفته شود. چرا که در آموزش و پرورش به دنبال مچ گیری از دانش آموزان نیستیم بلکه ارزیابی به مثابه بخشی از یادگیری است.

 این مسئول با بیان اینکه آموزش و پرورش فقط رشته علوم تجربی نیست، افزود: هنرستان ها را از تفکر جزیره‌ای بیرون آوردیم ،آموزش تخصصی در دست پیگیری است و باید برای تولید نیروی انسانی خلاق بیشتر تلاش داشته باشیم.

 نوری با بیان اینکه احیای فعالیت‌های پرورشی در مدارس با توجه ویژه دنبال می‌شود، گفت: تعدادی مربیان جدید در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای تغییرات اساسی در آموزش و پرورش جذب خواهند شد.

وی به اهمیت رتبه بندی معلمان اشاره و بیان کرد: هدف رتبه بندی معلمان برای افزایش کیفیت آموزشی است اگرچه در شروع کار هستیم و نواقصی دارد اما برای رفع دغدغه تلاش خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش ظرف فرهنگ سازی است و هرکار می خواهیم انجام دهیم در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باید پیوست آموزش و پرورش داشته باشد، گفت: آموزش و پرورش در خدمت تمامی مسئولان در حوزه های مختلف است تا بتوانیم قدمی در مسیر ولایت و برای توسعه کشور برداریم.

 انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه