logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  2. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  3. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  4. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  5. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  6. گسست میان ادعا و واقعیت
  7. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  8. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  9. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  10. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  11. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  12. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  13. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  14. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  15. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  16. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  17. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  18. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  19. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  20. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف

یک استاد دانشگاه مطرح کرد؛

تدبیر به موقع مقام معظم رهبری پایانی بر فتنه ۸۸ بود

تدبیر به موقع مقام معظم رهبری پایانی بر فتنه ۸۸ بود
کمالی با بیان اینکه در خاموش کردن فتنه ۸۸ چند عنصر نقش چشمگیر داشتند، گفت: یکی از این عناصر ؛ نقش رهبری است که با درایت و توانمندی، کید دشمن را نقش برآب نمودند و چهره فتنه گران برای مردم نمایان کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید کمالی استاد دانشگاه های هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: شروع فتنه از ۲۲ خردادماه سال ۱۳۸۸بود، زمانی که میرحسین موسوی نتوانست بر رقیب خودش یعنی احمدی نژاد پیروز شود.

وی افزود: میر حسین موسوی شب انتخابات در کنفرانس خبری، خود را پیروز  انتخابات خواند و استارت فتنه را زد و معتقد بود که ریس دولت وقت که خود کاندیدای انتخابات هم بود تقلب صورت داده و موضوع کم کم جدی  تر شد،تا اینکه در ۲۵ خرداد، طرفداران موسوی در تجمعی، اعتراض خود را به نتایج انتخابات اعلام کردند اما رفته‌رفته متوجه شدند که خبری از تقلب نبود و حامیان موسوی در کف خیابان کاهش یافتند.

استاد دانشگاه های هرمزگان گفت: عباس آخوندی که رئیس ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بود اعلام کرد که تقلبی در انتخابات اتفاق نیفتاده است اما این موضوع برای خاموش شدن اعتراضات به نفع ضدانقلاب و دشمنان و منافقین نبود و با آموزش نیروهایی در داخل و خارج کشور، قصد روشن نگه داشتن آتش فتنه داشتند که با کشته سازی کاذب توانستند ۸ ماه کشور را دچار التهاب و آشوب کنند.

 کمالی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب، از میرحسین موسوی درخواست کردند که اعتراض خود را از مجاری قانونی دنبال کند اما میرحسین موسوی نپذیرفت چرا که فکر می‌کرد با اعتراض کف خیابان زودتر به اهداف خود دست می یابد، شاید هم مدرکی و سندی دال بر تقلب نداشتند که آقای عباس آخوندی به صراحت اعلام کرده که تقلب نشده است.

وی اذعان داشت: اعتراضات به دی ماه رسید و در روز عاشورا یعنی ۶ دی ماه سال ۱۳۸۸ آشوبگران در خیابان آزادی تجمع کردند و شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه سردادندو نیا پلیدشان آشکار شد که با  حمله به عزاداران عاشورای حسینی با سنگ و تخریب اماکن مذهبی و آتش زدن ایستگاه های صلواتی پازل خود تکمیل کردند ، اما سه روز بعد از آن واقعه در روز ۹ دی ماه مردم به میدان آمدند و بساط فتنه گران را برچیدند و وفاداری خود را به نظام، انقلاب و رهبری ثابت کردند و این حماسه عظیم چند میلیونی در سراسر ایران ماندگار شد.

استاد دانشگاه های هرمزگان تصریح‌ کرد: فتنه سال ۸۸ هم باعث شد که نقشه دشمن برای ملت ایران هویدا شود و هم مردم فتنه‌گران را شناختند و خواستار محاکمه آنها شدند اما از طرفی هم خسارت بار بود چرا که باعث شد که حضور ۸۰ درصدی مردم در پای صندوق های رای که یک پشتوانه عظیم  برای انقلاب اسلامی در جهت پیشرفت اهداف انقلاب و در داخل و خارج از کشور بود تحت الشعاع  قرار گیرد و کشور را سال ها از مسیر پیشرفت دور کند و طمع دشمنان قسم‌خورده انقلاب را نسبت به تجزیه و آشوب در نظام جمهوری اسلامی برانگیخته کرد.

کمالی افزود: فتنه ۸۸ در واقعیت انقلاب مخملی یا انقلاب رنگی بود که مدل آن در کشورهای دیگر مثل یوگسلاوی انجام شده بود چرا که اولین انتخاباتی در ایران بود که با نماد رنگ سبز به میدان آمدند.
 
وی با بیان اینکه در خاموش کردن فتنه ۸۸ چند عنصر نقش چشمگیر داشتند، تصریح کرد: یکی از این عناصر ؛ نقش رهبری است که با درایت و توانمندی، کید دشمن را نقش برآب نمودند و چهره فتنه گران برای مردم نمایان کردند.

استاد دانشگاه های هرمزگان ادامه داد: عنصر دوم حضور و بصیرت و آگاهی مردم بود که با حضور میلیونی خود وفاداری خودشان را به انقلاب و نظام و رهبری اعلام کردند و فتنه‌ را ناکام گذاشتند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه