اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

سردار حسن زاده عنوان کرد؛

حماسه آفرینی‌های رزمندگان عملیات والفجر مقدماتی و والفجر یک در «زمین‌های مسلح»

حماسه آفرینی‌های رزمندگان عملیات والفجر مقدماتی و والفجر یک در «زمین‌های مسلح»
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ گفت: عملیات والفجر مقدماتی و والفجر ۱ گرچه موفقیت‌های عینی روی زمین پیدا نکرد، اما حماسه‌های زیادی در آن آفریده شد که در کتاب زمین‌های مسلح به خوبی به آن پرداخته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در گفت‌وگو با تهران پرس در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب «زمین‌های مسلح» بیان کرد: این کتاب پنجمین کتاب از مجموعه حماسه ۲۷ است که شامل کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷ محمدرسول الله (ص) دردوران دفاع مقدس در عملیات‌های والفجر مقدماتی و والفجر ۱ است.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه زمین‌های مسلح کتاب بسیار اثرگذاری است، گفت: کتاب مذکور کتابی کاملا مستند و براساس اسناد و روایت‌های تایید شده و بسیار قابل استفاده است و از سلسله کتاب‌هایی است که همپای صاعقه اولین آن بود که مقام معظم رهبری درباره آن فرمودند یک گنج است و هزاران فیلنامه می‌تواند از دل آن بیرون بیاید.

سردار حسن زاده در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر بر اساس کتاب همپای صاعقه» فیلمنامه سریالی درحال نگارش است که به زودی به مرحله تولید خواهد رسید، اظهار داشت: کتاب زمین‌های مسلح نیز کتابی متقن و قابل بهره برداری برای ساخت فیلم و سریال است و اگر در آینده امکان آن فراهم باشد مانند همپای صاعقه می‌تواند چندین فیلم و سریل از دل آن بیرون بیاید و کاری ارزشمند، فاخر، اثرگذار و در واقع حماسی برای مردم باشد.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در پایان سخنان خود یادآور شد: عملیات والفجر مقدماتی و والفجر ۱ گرچه موفقیت‌های عینی روی زمین پیدا نکرد، اما حماسه‌های زیادی در آن آفریده شد که در این کتاب به خوبی به آن پرداخته شده است.

گفتنی است؛  مراسم رونمایی از کتاب «زمین‌های مسلح» به تدوین و قلم گلعلی بابایی، دیروزسه شنبه ۲۹ آذرماه با حضور نویسنده کتاب، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ، سردار علی محمد نائینی رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس سپاه پاسداران، خانواده شهدا و اصحاب رسانه در تالار اجتماعات دوکوهه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه