logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جانشین مدیر عامل گروه صنعتی لاستیک بارز کرمان:

تولید محصولات دانش بنیان به جای پرداختن به حواشی/ صرفه جویی ۸۰۰ میلیون لیتر بنزین با لاستیک سبز

تولید محصولات دانش بنیان به جای پرداختن به حواشی/ صرفه جویی ۸۰۰ میلیون لیتر بنزین با لاستیک سبز
محمد ضیایی گفت: این گروه صنعتی آنقدر وقتش برای تولید، ساخت محصولات دانش بنیان و مرقون به صرفه با تکنولوژی روز دنیا هست که فرصتی برای پرداختن به حواشی که جز غفلت از امر تولید نیست، ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ضیایی جانشین مدیر عامل لاستیک بارز کرمان در گفتگو با "راه آرمان" با بیان اینکه مجموعه بارز در سال 1401 حدود سیزده محصول جدید تولید کرده است،گفت: گروه بارز توانسته 5 محصول خود را به عنوان محصولات دانش بنیان معرفی کند و مجوز دانش بنیان را از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری بگیرد؛ در تولید این محصولات جدید، یا مواد اولیه تغییر کرده یا فرایند تولید خاصی برای آنها در نظر گرفته شده است، بنابر این  هرکدام به نوعی دانش فنی جدید محسوب می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

صرفه جویی سالانه  800 میلیون لیتر بنزین با لاستیک سبز

, صرفه جویی سالانه  800 میلیون لیتر بنزین با لاستیک سبز,


وی اظهار کرد: این محصولات هرکدام ویژگی های خاصی دارد؛ به عنوان مثال یکی از آنها محصولی است که حدود 5 درصد مصرف سوخت را کاهش می دهدف و به لاستیک سبز معروف است، در صورتی که کلیه خودروها از آن استفاده کنند، حدود 800 میلیون لیتر بنزین در سال کمتر مصرف خواهد شد؛ این محصول از خردادماه سال جاری بهره برداری و به صورت تولید انبوه به بازار عرضه شده است.

درپنج ماهه اول سال از 8 محصول رونمایی کردیم و در ماه های بعد از مردادماه نیز 5 محصول دیگر تولید شده و آماده عرضه به بازار است که در روزهای آینده رونمایی می شوند؛ از جمله محصولات جدید تولید شده در گروه صنعتی بارزمی توان به تایر لیفتراک وهمچنین تایرهای SUV و ماشین های شاسی بلند اشاره کرد.

,
,
,
,

13 محصول دانش بنیان حاصل تلاش 9 ماهه بارز کرمان

, 13 محصول دانش بنیان حاصل تلاش 9 ماهه بارز کرمان,


مدیر مجتمع بارز کرمان اذعان داشت: تایر هواپیماهای مسافربری به دلیل  تکنولوژی خاصی که دارند، به راحتی در کشور تولید نمی شوند و بعضا وارداتی هستند؛ اما مرکز تحقیقات و توسعه ما که بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه کشور در حوزه لاستیک با بیش از 90 نفر نیرو است، سعی دارد که روی این موضوع نیز کار کند تا نیاز کشور را بتواند تامین کند البته این طرح هنوز در مراحل اولیه تحقیقاتی است.

محمد ضیایی جانشین مدیر عامل لاستیک بارز در کرمان گفت: گرچه در سطح کشور موضوعاتی مطرح می شود و اعتراض و اغتشاشی صورت گرفت، اما این گروه صنعتی آنقدر وقتش برای تولید، ساخت محصولات دانش بنیان و مرقون به صرفه با تکنولوژی روز دنیا هست که فرصتی برای پرداختن به حواشی که جز غفلت از امر تولید نیست، ندارد.

وی در ادامه افزود: جامعه کار و تولید استان حتی لحضه ای به دنبال فعالیت هایی غیر از موضوعات تولیدی و خدمات اجتماعی خود نسیت به کشور نیست و تولید لاستیک سبز که استفاده از آن کاهش سوخت بسیار زیادی را به همراه دارد، مزید بر علت است.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه