logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آیت‌الله جنتی:

آمران و عاملان ترور شهیدسلیمانی حتماً تقاص پس خواهند داد

آمران و عاملان ترور شهیدسلیمانی حتماً تقاص پس خواهند داد
دبیر شورای نگهبان گفت: کسانی که در ترور شهید سلیمانی و همراهانش نقش داشته‌اند حتما@ تقاص این اقدام غیرانسانی خود را پس خواهند داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان عصر امروز (چهارشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۱) با اشاره به ۱۳ دی سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان او گفت: یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی می‌داریم و از همه کسانی که این روزها در ایران، عراق و سایر کشورها در جهت بزرگداشت شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و یاران‌شان تلاش کردند، تشکر می‌کنیم.

وی افزود: شهید سلیمانی دشمن برجسته جریان‌های تروریستی بود و آنان‌که او را ناجوانمردانه ترور کردند نشان دادند پدرخوانده‌های تروریست‌ها هستند.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه آزادگان جهان خونخواه این شهدا هستند، تاکید کرد: کسانی که در ترور شهید سلیمانی و همراهانش نقش داشته‌اند حتما تقاص این اقدام غیرانسانی خود را پس خواهند داد.

وی تصریح کرد: پرورش مومنان مجاهدی مانند شهید سلیمانی که هم در بصیرت و شناخت به موقع جبهه حق موفقند و در دفاع از حق استقامت نشان می‌دهند از برکات حیات طیبه معصومین(ع) و از دستاوردهای درخشان انقلاب اسلامی است.

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: ترس دشمنان از شهید سلیمانی و مکتب او باعث شده، ترور رسانه‌ای این شهید را در دستور کار خود قرار دهند و با استبداد رسانه‌ای نگذارند مردم جهان با این شخصیت تاثیرگذار آشنا شوند.

وی ادامه داد: همانطور که یزیدیان نتوانستند مانع گسترش پیام سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله(ع) شوند، دشمنان امروز اسلام ناب نیز نمی‌توانند باعث فراموشی مکتب شهید سلیمانی شوند.

آیت‌الله جنتی ضمن قدردانی از همه کسانی که در جهت معرفی ابعاد مختلف شخصیت شهید سلیمانی تلاش می‌کنند، افزود: تجربه نشان می‌دهد دشمنان انقلاب اسلامی برای تحریف شخصیت قهرمانانی که قابلیت الگوشدن برای جوانان دارند برنامه‌ریزی می‌کنند و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای دلسوز انقلاب باید برای خنثی کردن این توطئه دشمنان تدبیر کنند.

وی ادامه داد: تاسی به مکتب شهید سلیمانی که در امتداد مکتب اسلام اصیل است، وظیفه ارادتمندان آن شهید و راه فراگیر کردن این مکتب است.

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود سالروز وفات حضرت ام ‏البنین، همسر امام علی(ع) و مادر گرامی حضرت اباالفضل العباس(ع) را تسلیت گفت و اظهارداشت: این روز که در آستانه آن قرار داریم، روز تکریم مادران و همسران شهداست.

وی ولایتمداری، هزینه دادن و پایداری در راه ولایت را درس مهمی دانست که باید از حضرت ام‌البنین(س) فرا گرفت.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه تربیت الهی فرزندان حماسه‌ای است که مادران مومن در خلق آن نقش تاثیرگذاری دارند، خاطرنشان کرد: مادران و همسران شهدای انقلاب اسلامی حافظان فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

وی در خاتمه از متولیان رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی خواست تا مجاهدت گرانقدر و عظیم مادران و همسران شهدا را به تصویر بکشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه