logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

چراغ های سبز به فتنه گران برای عبور از خطوط قرمز

چراغ های سبز به فتنه گران برای عبور از خطوط قرمز
روز گذشته نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد در استانهای خراسان رضوی، جنوبی و شمالی طی سخنانی در دفاع از برنامه سخنرانی فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد مشهد بر طبل قانون گرایی و آزاداندیشی کوبید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، به نقل از سرویس سیاسی صبح توس ،روز گذشته دکتر عبدالمجید حلمی طی سخنانی در دانشگاه آزاد نکاتی را مطرح داشتند که تامل بر روی آن خالی از فایده نیست. وی ضمن حمایت از برنامه سخنرانی فائزه هاشمی یکی از محکومان فتنه ۸۸ ؛ لغو این برنامه را مصداق بی قانونی! دانستند و در مقابل از ضرورت ایجاد فضایی برای کرسی های آزاد اندیشی سخن به میان آوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، , صبح توس,

 

,

در اظهارات اخیر آقای حلمی نکاتی دیده می شود که جای بسی حرف ناگفته دارد. آقای حلمی شما که دم از مجوز قانونی ” هیئت نظارت مشهد “ می زنید، آیا از اتهامات امنیتی و قانون گریزی های شخص دعوت شده مطلع نیستید!

,

 

,

شما که دم از آزاد اندیشی می زنید آیا آزد اندیشی را تنها در نیل به مطامع شوم حزبی و جناحی می بینید! این چه استدلالی است که دانشگاه را جولانگاه فتنه گران تعریف کرده و کرسی آزاد اندیشی را تریبون منفوران ملت و مغضوبان نظام معنی می کند!

,

 

,

این چه ادعایی است که با تمسک به سخنان مقام معظم رهبری،تمکین از قانون را به رخ می کشید! مگر همین فتنه گران ،که شما میدان دادن به آنها را عین آزاد اندیشی و لغو سخرانی آن ها مصداق قانون‌شکنی می دانید، نبودند که با قانون ستیزی و لجاجت، در صدد نابودی جمهوریت نظام برآمدند.البته به خیال خام خود! آقای دکتر ؛ شما را به مرور دوباره سخنان مقام معظم رهبری در مورد کرسی های آزاد اندیشی دعوت می کنیم.

,

 

,

ایجاد فضای آشفته ذهنی با لفاظی ها هیچ کمکی به پیشرفت کشور نمی کند. شما تجربه این پدر پیرتان را در این زمینه داشته باشید. آنی که کمک می کند به پیشرفت کشور، آزادی واقعی فکرهاست؛ یعنی آزادانه فکر کردن، آزادانه مطرح کردن، از هو و جنجال نترسیدن، به تشویق و تحریض این و آن هم نگاه نکردن. یک وقت شما یک حرفی می زنید، ناگهان می بینید همه ناظران سیاسی جهان که وجودشان انباشته از پلیدی و خباثت است، برای شما کف می زنند. به این تشویق نشوید. به قول رایج بین جوان ها، جوگیر نشوید. بحث درست بکنید، بحث منطقی بکنید. سخنی را بشنوید، سخنی را بگویید؛ بعد بنشینید فکر کنید. این همان دستور قرآن است. «فبشر عباد. الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه».

,

 

,
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از نخبگان دانشجویی کشور (۸۸/۸/۶)
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه