به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ این همایش با هدف تقویت حس مسئولیت پذیری دانش آموزان و اولیاء آنان و تحقق اهداف پرسش مهر ریاست جمهوری در خصوص کم آبی، مدیریت آب و جریان سازی اجتماعی در زمینه استفاده صحیح از منابع آب از سوی سازمان دانش آموزی شهرستان کامیاران و با مشارکت نهادها و سازمان های ذیربط بخصوص اداراه آموزش و پرورش و سازمان آب و فاضلاب برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛,رئیس سازمان آب و فاضلاب کامیاران که در مراسم مدرسه خلیج فارس حضور داشت درباره اهمیت موضوع مطرح شده در پرسش مهر پانزدهم از سوی رئیس جمهور بیان داشت: استفاده بهینه و صحیح از آب و منابع آبی و نقش حیاتی آن در زندگی مردم و خانواده ها و دانش آموزان بر کسی پوشیده نیست و صرفه جویی در مصرف آن، مسئولیتی عمومی بوده و ضرورت دارد با آموزش همگانی، این امر مهم تحقق یابد.
,اسدی گفت: آب در آیات و روایات مظهر پاکی و زندگی است و اساس و بنیان جوامع و شکلگیری تمدنهای بزرگ بشری وابسته به نعمت آب است و با وجود بحران کم آبی باید به دنبال راهکارهای اجرایی برای رفع این معضل و مدیریت بهینه بر منابع آبی بود.
,وی در جمع دانش آموزان مدرسه خلیج فارس اظهار داشت: این همایش در تحلیل پرسش مهر پانزدهم رئیس جمهور و تبیین بحران کم آبی در کشور برگزار می شود و تلاش می شود تا در این خصوص فرهنگ سازی شود.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه