logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

تاکید مسئولین بر حفظ حرمت 28 صفر؛

بهره بردن از طولانی ترین شب سال برای انجام مستحبات/عزاداری بر معصومین و ائمه اطهار (ع)مقدم بر هر امری است

بهره بردن از طولانی ترین شب سال برای انجام مستحبات/عزاداری بر معصومین و ائمه اطهار (ع)مقدم بر هر امری است
مردم شب یلدا امسال را با رنگ و بوی عزای واقعه رحلت حضرت رسول الله(ص)و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت امام رضا(ع) برگزار می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اوشیدا،هوشنگ ناظری فرماندار ویژه زابل در گفتگو با خبرنگار اوشیدا با تسلیت فرا رسیدن ایام رحلت پیامبر اکرم(ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا(ع)گفت: باید به احترام اهل بیت (ع)در این شب رعایت کنیم و اجازه ندهیم حرمت شکنی شود که این به دور از معرفت ما شیعیان است.

وی بیان کرد: پیامبر اکرم (ص)برای هدایت و وحدت جامعه اسلامی بسیار تلاش کردند و جامعه اسلامی را از شرک و گمراهی نجات دادند.

ناظری گفت: شب یلدا بهانه‌ای است که خانواده‌ها دور هم جمع شوند و انس و دوستی خانواده‌ها را تحکیم ببخشند اما باید سنت‌های اسلام در این شب به خوبی رعایت شود.

وی افزود: با توجه به رحلت پیامبر اکرم(ص) و دهه آخر ماه صفر بنابراین در مهمانی‌ها حرمت این شب ها و روزها پایانی ماه صفر حفظ شود.

مولوی حافظ شه بخش امام جمعه اهل سنت زابل در گفتگو با اوشیدا ضمن تسلیت ایام رحلت پیامبر عظیم الشان و امام حسن مجتبی(ع)گفت: امسال شب یلدا با سالروز وفات رسول اکرم(ص) هم‌زمان شده است و این مصادف شدن باعث این امر می‌شود که مردم چه شیعه و سنی به دلیل حفظ حرمت این واقعه عظیم، از شادی و نشاط در این شب خودداری کنند.

وی ادامه داد: علمای تسنن و تشیع نیز بر این امر تاکید می‌کنند و عزاداری بر معصومین و ائمه اطهار(ع) را مقدم بر هر امری می‌دانند.
شه بخش افزود: مردم با رعایت حفظ حرمت واقعه رحلت رسول خدا(ص) و امام حسن مجتبی(ع) از هر گونه مراسم شادی پرهیز کنند و در مجالس سوگواری اهل بیت (ع) شرکت نمایند.

سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان با بیان تسلیت به مناسبت فرار رسیدن ایام رحلت جانگداز پیامبراکرم(ص) امام حسن مجتبی(ع) و حضرت امام رضا(ع) گفت: شب یلدا امسال مقارن شده با شام رحلت پیامبر(ص) و باید این تقارن را مدیریت کرد، مردم می توانند به بهترین نحو از طولانی ترین شب سال برای انجام مستحبات فیض ببرند.

حسینی بیان داشت: در شان جامعه اسلامی‌نیست که حرمت پیامبر(ص) حفظ نشود، مردم سیستان به اعتقادات خود اهمیت و احترام قائل هستند و حرمت و شان پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت ایشان را بیش از این حفظ می کنند.

حجت الاسلام نادر جهانتیغ کارشناس مذهبی زابل با بیان اینکه مردم سیستان و همه آحاد ملت ایران متدین و دلداده به اهل بیت (ع) هستند،عنوان کرد: مردم شب یلدا امسال را با رنگ و بوی عزای واقعه رحلت حضرت رسول الله(ص)و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت امام رضا(ع) برگزار می کنند.

وی با بیان اینکه زائران امام هشتم از سراسر سیستان به مشهد الرضا اعزام شدند خاطرنشان کرد: میهمانی زائران در شب یلدایی که با رحلت جانسوز پیامبر ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و امام حسن مجتبی(ع)تقارن پیدا کرده  است، برای هر شیعه و دلسوخته اهل بیت(ع) مایه خیر و برکت و افتخار است.وی اذعان داشت: هموطنان سیستانی به نحوی برنامه‌ریزی داشته باشند که برنامه‌های شاد خود را در ایام ماه ربیع که ماه شادی اهل بیت(ع) و ولادت‌های ائمه است، برگزار کنند.

انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
, و,
,
,
, م, و,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه