logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پاسخ کره‌شمالی به قطعنامه سازمان ملل

پاسخ کره‌شمالی به قطعنامه سازمان ملل
کره شمالی با اعلام اینکه برچیدن برنامه‌های هسته‌ای این کشور «معنای خود را از دست داده است» و تاکید کرد که این کشور قدرت دفاع ملی خود از جمله برنامه هسته‌ای را افزایش خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا  نوشت: مجمع عمومی سازمان ملل با صدور قطعنامه‌ای که طرح آن از سوی اتحادیه اروپا و ژاپن مطرح شد خواستار ارجاع کره شمالی به دیوان بین‌المللی کیفری شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


پیونگ یانگ آمریکا را به ایجاد جنجال در خصوص مسایل حقوق بشر خود متهم کرده است و اقدام سیاسی برای افزایش فشارها علیه خود دانسته است.

وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ سه ماده‌ای اعلام کرد: این مساله کاملا بیانگر سیاست خشن آمریکا در قبال کره شمالی با هدف منزوی کردن و سرکوب آن به هر بهایی است.

کره شمالی در این بیانیه ضمن رد قطعنامه حقوق بشر که از سوی مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شده است تاکید کرد که این قطعنامه نمی‌تواند بازتاب واقعی از حقوق بشر در کره شمالی باشد و بنابراین موثق نیست.

این گزارش همچنین توافقات میان کره شمالی و آمریکا از جمله بیانیه مشترک چهارمین دور مذاکرات شش جانبه که در سال 2005 در پکن به امضا رسید و دو طرف بر اساس آن تواق کردند تا به حاکمیت یکدیگر احترام بگذارند و اقدام به همزیستی مسالمت آمیز کنند را «اوراق مرده» خواند.

در این بیانیه تاکید شده که برچیدن برنامه‌های هسته‌ای کره شمالی معنای خود را از دست داده زیرا سیاست خشونت آمیز آمریکا با بهانه مسایل حقوق بشر قصد حمله به کره شمالی دارد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه