اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عملیات گسترده نیروی‌هوایی سوریه در القلمون

عملیات گسترده نیروی‌هوایی سوریه در القلمون
در جریان عملیات گسترده نیروی هوایی ارتش سوریه علیه مواضع گروه‌های تروریستی در منطقه «القلمون» از توابع ریف دمشق، ده‌ها تروریست مسلح کشته شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،‌ نیروی هوایی ارتش سوریه امروز (سه شنبه) عملیات‌های گسترده‌ای را علیه مقرها و تجمعات عناصر تروریستی مسلح در گذرگاه‌های مرزی میرا، مرطبیه، الرومیات، الزمرانی و حومه شهرک فلیطه در منطقه «القلمون»، واقع در ریف دمشق انجام دادند که کشته شدن ده‌ها تروریست مسلح و زخمی شدن شماری دیگر و انهدام تجهیزات نظامی آنها را درپی داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این درحالی است که یگان توپخانه ارتش سوریه نیز یکی از مقرهای گروه تروریستی تکفیری «داعش» در نزدیکی گذرگاه مرزی «میرا» را هدف قرار داد و ضمن انهدام کامل آن، 8 تروریست داعشی را کشته و 12 نفر دیگر را زخمی کرد.

از حلب نیز گزارش شده است که درگیری‌ ارتش سوریه با گروه‌های تروریستی در کوی «الراشدین» در غرب حلب برای چندمین روز متوالی ادامه یافت تا به موازات آن توپخانه ارتش سوریه نیز شهرک «سیفات» و منطقه کارخانه «العزوز» در غری کوی «الزربه» در ریف حلب را گلوله باران کند.

در «عین العرب» نیز درگیری‌های مبارزان کُرد با تروریست‌های داعشی اطراف مرکز فرهنگی این شهر برای چندمین روز متوالی ادامه یافت، در حالی‌که از صبح امروز داعش با دست‌کم 18 خمپاره مناطق مختلف عین العرب را گلوله باران کرده است.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه