logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هشدار پوتین‌درباره نفوذ داعش به‌افغانستان

هشدار پوتین‌درباره نفوذ داعش به‌افغانستان
رییس جمهور روسیه درباره احتمال نفوذ داعش در افغانستان و اشغال بخش‌هایی از خاک آن توسط این گروه تروریستی هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، ولادیمیر پوتین سه شنبه در اجلاس سران پیمان امنیت جمعی در کاخ کرملین مسکو، احتمال اشغال چند استان افغانستان از سوی داعش را خطری جدی توصیف کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, العالم,


به نوشته روسیا الیوم، رییس جمهور روسیه با تاکید بر موضع کشورش در مورد افغانستان گفت: ما خواهان پیشرفت و رفاه افغانستان و بی‌طرفی این کشور هستیم و معتقدیم که دولت افغانستان برای برقراری ثبات و امنیت در کشور تلاش می کند.

پوتین همچنین به فعالیت گروه های تروریستی در افغانستان اشاره کرد و اظهار داشت: این گروه ها برای فعالیت در منطقه آسیای مرکزی هم تلاش می کنند و کشورهای عضو پیمان امنیت جمعی باید برای واکنش مناسب به این تحرکات و انجام اقدامات پیشگیرانه آماده شوند.

وی افزود: وضعیت جاری افغانستان درحال حاضر نگران کننده است و گروه تروریستی داعش تلاش می کند در بعضی از استان های افغانستان به اصطلاح خلافت اسلامی ایجاد کند.

پوتین بر ضرورت همکاری کشورهای عضو پیمان امنیت دسته جمعی با دولت افغانستان در مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

در اجلاس امروز سازمان پیمان امنیت جمعی در مسکو رؤسای جمهوری روسیه ، قزاقستان، بلاروس، ارمنستان، تاجیکستان ،قرقیزستان و دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی شرکت داشتند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه