logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شهدای جهاد و ایثار/

عمری که در سیاه چال های طرفداران خلق سپری شد

عمری که در سیاه چال های طرفداران خلق سپری شد
جهادگر شهید جهانبخش حیدری به جرم طرفداری از انقلاب اسلامی توسط ضد انقلاب دستگیر و مدتی از عمرش را در سیاه چال هایی که طرفداران خلق برای خلقشان ساخته بودند سپری کرد و پس از آزادی مجدداً به فعالیت پرداخت و به صورت شبانه روزی در حال تلاش و کوشش در راستای عمران و آبادانی منطقه بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیشمرگ روح الله، جهادگر شهید جهانبخش حیدری، روز ششم خردادماه سال 1337 در روستای درویش خاکی از توابع شهرستان بیجار دیده به جهان گشود، اما افسوس؛ او زمانی دیدگانش به فروغ آفتاب این جهان روشن شد که پیشتر، پدرش روی در نقاب خاک کشیده و زندگی را وداع گفته بود. ایشان در کنار مادری مصمم و مهربان بزرگ شد و راهی مهد علم و دانش گردید و دوران ابتدایی را در زادگاهش با موفقیت به پایان رساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پیشمرگ روح الله,

عدم وجود مدرسه راهنمایی در روستا و عزم جهانبخش برای ادامه تحصیل، مادرش را بر آن داشت تا علی رغم فقر مالی، زمینه ادامه تحصیل دلبندش را در بیجار فراهم کند. این مادر فداکار توانست با زحمات فراوان این مهم را به انجام برساند و فرزندش را برای آموختن راهی شهر کند.

,

جهانبخش با جِد و جهد بسیار به ادامه تحصیل پرداخت و با اینکه عفریت فقر همیشه همراهش بود، اما صبر و بردباری این روستازاده، او را تا دوره متوسطه پیش برد و پس از آن، شدت فقر مالی باعث شد جهانبخش درس و مدرسه را رها کند و برای امرار معاش راهی تهران شود. ایشان در سال 1356 عازم خدمت سربازی شد و هنوز چند ماهی از دوران خدمتش سپری نشده بود که فرمان امام و مقتدایش را لبیک گفت و پادگان را ترک کرد و به زادگاهش بازگشت و در اجرای اوامر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در مبارزه با رژیم سفاک پهلوی لحظه ای دریغ نکرد و در صحنه مبارزه با حکومت حضور فعال و پر رنگی داشت.

,

با پیروزی انقلاب اسلامی، به خدمت این نظام الهی درآمد و فعالیت خود را ابتدا در دفتر عمران حضرت امام خمینی(ره) و سپس در جهاد سازندگی آغاز کرد و همزمان به عنوان پاسدار ذخیره به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیجار درآمد و فعالیت گسترده ای را به منظور زدودن آثار فقر و فلاکت از چهره نقاط محروم این شهرستا آغاز کرد و در عین حال از همکاری با سپاه نیز غافل نبود و به جرم طرفداری از انقلاب اسلامی توسط ضد انقلاب دستگیر و مدتی از عمرش را در سیاه چال هایی که طرفداران خلق برای خلقشان ساخته بودند سپری کرد و پس از آزادی مجدداً به فعالیت پرداخت و به صورت شبانه روزی در حال تلاش و کوشش در راستای عمران و آبادانی منطقه بود. ایشان در سال 1362 تصمیم به ازدواج گرفت، مراسم نامزدی انجام گرفت، اما در دو مرحله که قصد عروسی داشت، به دلیل ضرورت های که برای انجام مأموریت های اداری وجود داشت، این مراسم را به تعویق انداخت و در نهایت او شاهد شهادت را در آغوش کشید و در روز چهاردهم مردادماه سال 1362 در روستای خوش مقام در کمین کید و نفاق عناصر ضد انقلاب افتاد و مرغ روحش در آسمان بی انتهای عشق حق به پرواز درآمد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه