اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کودک سه ساله در بین تروریست‌های داعش + عکس

کودک سه ساله در بین تروریست‌های داعش + عکس
یک زن کوبایی تبار ساکن ایتالیا تاکید کرد که در تصاویر منتشر شده از عناصر داعش در پایگاه‌های اینترنتی نزدیک به این سازمان تروریستی، عکس کودک سه ساله خود را در میان آنها شناسایی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، "لیدیا سولانا هریرا" زن کوبایی الاصل در گفتگو با روزنامه "کورییری دیلا سرا" چاپ ایتالیا گفت: همسرش "اسمار میسنوفیچ" از بیش از یک سال پیش پسرش "اسماعیل میسینوفیچ" را از خانه اش در شهرک بیلونو در منطقه فینیتو در شمال ایتالیا به همراه خود برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, العالم,

دراین عکس کودک سه ساله یک لباس سیاه و سربند داعش را به تن کرده و یک اسلحه کوچک به دست گرفته است.

,

اسمار میسینوفیچ یک شهروند بوسنیایی است و هنگام ربودن پسر، رسما از هریرا جدا شد. مادر این کودک سه ساله می گوید که همسرش هنگام ترک ایتالیا پسر را با خودش برد سپس برای جنگیدن در کنار گروهک داعش عازم سوریه شد.

,

پس از چندین ماه از رفتن اسمار و پسرش، عکسی از جسد اسمار در شبکه اینترنت منتشر شد، و پس از آن تصاویر کودک به همراه پدرش در پایگاه های نزدیک به سازمان تروریستی داعش نیز مشاهده شد.  

,

هیریرا می گوید: من هر روز برای بازگشت پسرم دعا می کنم. فقط به پسرم فکر می کنم. یک سال پیش در نوامبر 2013 هنگامی که به دیدن خویشاوندانم به کوبا رفته بودم، پدرش او را از من گرفت. اما شکی به دلم راه ندادم چون پدرش عادت داشت که او را برای دیدن خانواده اش در بوسنی وآلمان به همراه خود ببرد. اصلا هیچ اطلاعی نداشتم که همسرم به کارهای تروریستی می پردازد.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه