logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر اقتصاد: عرضه خودرو در بورس ادامه می‌یابد

 وزیر اقتصاد: عرضه خودرو در بورس ادامه می‌یابد
وزیر امور اقتصادی و دارایی از ادامه عرضه خودروهای داخلی و وارداتی در بورس کالای ایران خبر داد.

به گزارش راه دانا، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی بعد از نشست مشترک امشب با سید رضا فاطمی امین، وزیر صمت، اعلام کرد:‌ عرضه خودروهای تولید داخل و خودروهای وارداتی در بورس کالا ادامه پیدا می‌کند.

 وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: عرضه خودرو در بورس کالا موجب شده است در این مدت در مجموع 3750 میلیارد تومان مجموع خودروهای عرضه شده کمتر از نرخ بازار آزاد باشد که در واقع این منفعت به جیب مردم و تولیدکنندگان واریز شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: وزارت صنعت پیگیری می‌کند که عرضه خودروهای داخلی در زمان‌بندی منظم و قابل پیش‌بینی در بورس کالا انجام شود همچنین خودروهای وارداتی نیز به طور منظم از طریق بورس کالا به مردم عرضه خواهد شد.

سخنگوی اقتصادی دولت همچنین با بیان اینکه در فاز اول طرح هوشمندسازی مدیریت آرد و نان 98 درصد نانوایی‌های کشور به طرح رصد هوشمند متصل شده‌اند، عنوان کرد: در فاز دوم سهمیه آرد نانوایی‌ها براساس عملکرد پخت نان اختصاص می‌یابد و خبری از افزایش قیمت آرد یا نان نیست.

خاندوزی ادامه داد: کمک هزینه‌ دولت برای نانوایی‌ها در فاز دوم هوشمندسازی آرد و نان افزایش می‌یابد و یارانه دولت برای آرد هم از 69 هزار میلیارد تومان به 104 هزار میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

وی افزود: طبق مصوبه شورای هماهنگی سران سه قوه اموال مازاد دولت شناسایی شده و توسط یک هیأت هفت نفره به بخش غیر دولتی واگذار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه