اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

مخبر:

مردم خوی را در این حادثه تنها نمی گذاریم/حضور مسئولین دولتی و امدادرسان از نخستین ساعات زلزله

مردم خوی را در این حادثه تنها نمی گذاریم/حضور مسئولین دولتی و امدادرسان از نخستین ساعات زلزله
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر ضرورت ایجاد آرامش در میان مردم زلزله زده شهر خوی گفت: خوشبختانه مسئولین از نخستین ساعات زلزله تا کنون به صورت کامل در صحنه حضور دارند و میزان خدمات و توزیع اقلام رضایتبخش بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مخبر عصر امروز پس از بازدیدهای میدانی از شهر زلزله زده خوی و روند اسکان موقت و اضطراری مردم در کمپ ها و اردوگاهها، در جلسه مدیریت بحران که با حضور استاندار آذربایجان غربی، مدیران استان و دستگاههای امدادرسان در فرمانداری خوی برگزار شد، اظهار داشت: حضور مسئولین و پیگیری‌های مجدانه آنها باید به نحوی باشد که آرامش به مردم منتقل شود و زلزله زدگان احساس نکنند که در این مصیبت و مشکلات تنها هستند.

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: با وجود اینکه حجم کمک ها و اقلام توزیع شده وسیع بوده، اما هنوز برخی از مردم موفق به دریافت این اقلام نشده اند که این مشکل باید به سرعت برطرف شود و نیازهای ضروری مردم نظیر اقلام غذایی، پتو و لوازم گرمایشی و بخصوص چادر باید در اسرع وقت تامین شود.

وی بر نقش اثرگذار روحانیت، گروههای مردمی، جهادی و داوطلب برای حضور در میان زلزله زدگان و آرامش بخشی به آنان تاکید کرد و گفت: لازم است برنامه ریزی شود تا حضور گروههای مردمی و داوطلب در میان زلزله زدگان به صورت مستمر ادامه داشته باشد تا روحیه مردم آسیب دیده تقویت شده و منجر به کاهش آلام روحی آنان شود.

ضرورت الکترونیکی کردن توزیع خدمات و اقلام امدادی

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر ضرورت الکترونیکی کردن توزیع خدمات و اقلام امدادی در حوادث، تصریح کرد: در شرایط فعلی اقلام و کمک‌ها باید به هر نحو ممکن به دست مردم برسد و نباید ارائه این خدمات فقط به کمپ‌ها و اردوگاهها منحصر شود. توزیع و پخش اقلام باید به صورت متمرکز انجام شود و تمام کسانی که از زلزله آسیب دیده و به کمک نیاز دارند باید از این اقلام برخوردار شوند.

مخبر ضرورت همدلی، تعامل و همکاری میان دولت و سایر نهادهای امدادرسان، غیردولتی و نظامی را برای امدادرسانی هرچه بهتر به زلزله زدگان مورد تاکید قرار داد و افزود: امروز باید همه با هم با همدلی و مشارکت، مشکلات مردم خوی را مرتفع کنیم.

وی با قدردانی از نجابت، بصیرت و هوشمندی مردم زلزله زده شهر خوی اظهار داشت: مردم خوی با وجود آنکه در رنج و زحمت و سختی بودند، بسیار هوشمندانه و نجیبانه عمل کردند که جای قدردانی دارد.

معاون اول رییس جمهور از اهتمام ویژه دولت برای کمک به مردم شهر خوی و جبران آسیب های وارده به آنان خبر داد و گفت: دولت برنامه ریزی لازم را برای جبران خسارات از روش های مختلف نظیر کمک‌های بلاعوض، اعطای تسهیلات ارزان قیمت و کمک به بازسازی منازل مسکونی انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری فارس در این جلسه استاندار آذربایجان غربی، مسئولین دستگاههای نظامی و انتظامی، هلال احمر و سایر اعضای مدیریت بحران گزارشی از اقدام انجام شده از لحظات نخست وقوع زلزله ارائه و پیشنهاداتی برای امدادرسانی هرچه بهتر مطرح کردند.

در این نشست پس از جمع بندی گزارش های میدانی و طرح نظرات و دیدگاههای مختلف، تصمیمات لازم جهت رفع مشکلات زلزله زدگان در سریع ترین زمان ممکن اتخاذ شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه