logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس سازمان پزشکی قانونی:

آثار نماز در گفتار و رفتار نمازگزاران واقعی نمایان خواهد بود

آثار نماز در گفتار و رفتار نمازگزاران واقعی نمایان خواهد بود
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: آثار نماز در گفتار و رفتار نمازگزاران واقعی نمایان خواهد بود بنابراین نباید از شاخص اصلی نماز فاصله بگیریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، عباس مسجدی در جلسه تقدیر از فعالین امر نماز که روز گذشته برگزار شد با قدردانی از فعالان عرصه نماز در مجموعه سازمان گفت: مهمترین موضوع معنوی در دین ما برپایی نماز است و هرچه ارتباط و انس ما با نماز بیشتر باشد برنامه ریزی برای برگزاری هرچه بهتر آن نیز به شکل منسجم تری انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت نماز و به ویژه نماز جماعت در دین مقدس اسلام افزود: نماز جماعت از جایگاه و منزلت ویژه ای برخوردار است و همواره بر برپایی هر چه باشکوه تر آن سفارش شده است.

مسجدی در ادامه ریشه بسیاری از مشکلات زندگی امروز همچون افسردگی، اضطراب، برخی بیماری های روانی و ... را دور ماندن از معنویات عنوان کرد و گفت: گاهی نگاه انسان به زندگی نگاهی آسایش مدارانه و تأمین نیازهای روزمره است اما گاهی نگاه به زندگی متعالی تر و معنویت مدارانه می شود که به دنبال تأمین آرامش است و قطعا نماز بالاترین عملی است که انسان را به آرامش می رساند.

وی با تأکید بر اهمیت تفکر و اندیشیدن به اعمال و رفتارمان بعد از اقامه نماز، تصریح کرد: آثار نماز در گفتار و رفتار نمازگزاران واقعی نمایان خواهد بود بنابراین نباید از شاخص اصلی نماز فاصله بگیریم.

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز چهل و پنجمین دهه فجر انقلاب اسلامی ادامه داد: در طول سال های بعد از پیروزی انقلاب دشمنان به شکل های مختلف در پی ضربه زدن به این نظام بودند و علیه آن فعالیت می کردند اما دست الهی همواره و در همه عرصه ها یاور و پشتیبان این نظام بوده است.

وی اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره)، اعتقاد قلبی و ایمانی جدی به خداوند متعال داشتند و در همه امور خدا را مد نظر قرار می دادند در کنار آن نیز مردم را باور داشتند و همین عوامل موجب پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شد.

وی با تأکید بر پیشرفت های قابل توجه کشور در حوزه های مختلف در سال های بعد از انقلاب تأکید کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بیشترین دستاوردها را در نظام سلامت کشور داشته‌ایم و سازمان پزشکی قانونی کشور نیز طی این سال ها با شتاب در همین مسیر حرکت کرده است.

مسجدی در پایان اظهار امیدواری کرد: با عنایت و لطف پرودگار و با همت و تلاش جوانان و نخبگان، کشورمان همچنان در مسیر پیشرفت و ترقی وخودکفایی حرکت کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه